SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Je za námi další hrací víkend a nám nezbývá v podstatě nic jiného, než si představit nejlepší hráče tohoto kola, kteří se porvou o titul té největší hvězdy dalšího atraktivního víkendu. Diváci sledovali o víkendu velmi pohledné zápasy a na většině trávníků nechybělo ani dostatečné množství branek. Víkend se zkrátka vydařil a stejně tak jsme si užili i skládání jedenáctky kola, ve které byl tentkrát pořádný přetlak. A to hlavně v brankovišti, kde jsme netradičně, nehledě na rozestavení, vybrali hned tři brankáře. Vy se můžete pustit do Vašeho oblíbeného hlasování, čas máte do středečního poledne.

Brankáři

Toto kolo je trošku vyjímečné v tom, že v brance máme hned tři zástupce. Prvním je Ondřej Přibyl ze Strmilova, který odchytal skvělý zápas proti první Číměři a byl tak jedním z hlavních strůjců cenného vítězství. Druhým gólmanem je Michal Durek ze Suchdola nad Lužnicí,  který podržel svůj mančaft v zápase s Hobzí a dokázal udržet i čisté konto. Posledním gólmanem je Jakub Kadlec z Popelína, který zazářil v utkání s Halámky.

Obránce

Do obrany se v této jedenáctce dostal jediný hráč - Miloslav Anichober, který podržel svůj tým jak v obraně, tak v ofenzivě.

Záloha

V záloze máme Štefana Fila z Českých Velenic, který odehrál dobrý zápas proti Novosedlům a svůj výkon ozdobil gólem. Miroslav Šauer ze Staré Hlíny sice gól nedal, ale svému týmu pomohl k důležitému vítězství v Klikově. Štěpán Peterka z Kunžaku celé utkání připravoval šance svému týmu a vysloužil si tak místo v sestavě kola. Dalším záložníkem je Rostislav Gorný ze suchdolské rezervy. Rosťa odehrál ve střední záloze perfektní utkání. František Procházka ze Strmilova vstřelil krásnou branku z přímého kopu, která nakonec byla rozhodující.

Útok

Začínáme Karlem Winklerem - Díky jeho výkonu nakonec Kunžak získal všechny body, přesto že nedal žádnou branku! Vedle něj stojí Pavel Šuba - dvoubrankový střelec Strmilova předvedl znovu své kvality - tentokrát proti Bystřici. Veliká škoda že se před poločasem zranil, mohl být k vidění i hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 12:01 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.