SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola okresního přeboru. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubu vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělí až do středečního poledne hlasovat, kdo z nich je ten nejlepší. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

Na post brankáře jsme zvolili Václava Zejdu z Hobzí, v zápase proti Novosedlům byl jedním z mála, který podržel svoje mužstvo.

Do obranné trojice jsme zařadili Karla Janečka z Řečice, který podal vydařený výkon na pozici obránce, dokázal také skórovat a jeho tým uhrál alespoň remízu. Dále pak Martin Visčura z Novosedel, který z pozice obránce dirigoval skvěle svojí obranu. Jako třetího jsme nominovali Miroslava Anichobera ze Staré Hlíny, který působil spolehlivě v defenzívě, nedovolil Studené vstřelit více než dvě branky, Hlína otočila zápas a vyhrála 4:2.

Do čtyřčlenné zálohy jsme zařadili Pavla Drábika z Číměře, který byl motorem záložní řady svého týmu, dokázal vstřelit hattrick a doma porazili Klikov 8:3. Jako druhého jsme nominovali Jana Kozla ze Stráže, který podnikal nebezpečné průniky ze záložní řady, svůj výkon korunoval i dvěmi vstřelenými brankami, bohužel to stačilo jen na remízu. Třetím nominovaným je Josef Fleischman ze Staňkova, který vystřelil hattrick v zápase, ale znamenal jen remízu 5:5. Čtvrtým nominovaným je Jaroslav Kollmann z béčka Suchdola, který podal skvělý výkon, bojoval a vstřelil dvě branky, ale bohužel stačily jen na bod.

Do útoku jsme nominovali 3 hráče. Prvním je Jan Záhorka z Číměře, který dokázal vstřelit dvě branky a i díky němu dokázali vyhrát s Klikovem 8:3. Jako druhý útočník byl nominován Pavel Šuba ze Strmilova, který nastoupil opět v útoku a dokázal se dvakrát prosadit, Strmilov tak porazil Popelín. Třetím nominovaným je Ruda Ďurač z Dešné, který se dokázal prosadit a dvěma góly zařídil překvapivé vítězství svého týmu ve Slavonicích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 22:56 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.