SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Tentokrát bude naše ideální jedenáctka v netradičním rozestavění. Díky mnoha ofenzivním nominacím jsme sáhli pro netradiční rozestavení 3-5-2. Sestava 20. kola bude první, která takovéto rozložení sil vyzkouší a vy již teď můžete hlasovat pro svého koně a pomoci mu stát se hráčem kola.

V brance máme jediného gólmana s čistým kontem. To je Petr Polák ze Suchdola nad Lužnicí. V zápase se Stráží odvedl bezchybný výkon a podržel své mužstvo. 

Obranou trojici nám tvoří Milan Trávníček ze Slavonic, který spolehlivě bránil a přidal i krásnou branku Studené, která pomohla k zisku dalších bodů. Dalším obráncem je Miroslav Anichober ze Staré Hlíny a posledním bekem je Martin Prášil ze suchdolské rezervy. Martin vstřelil důležitou branku a vzadu neudělal žádnou chybu.

Pětičlenou záložní řadu nám tvoří starohlínský Petr Makovička, který vstřelil důležitou první branku a dal svému týmu vedení v zápase. Dalším je Ondřej Vlásek z Popelína, který dal jednu branku, ale bohužel to stačilo jen na bod pro jeho tým. Třetím záložníkem je Zdeněk Mládek z Klikova, který vstřelil jednu branku a svou rychlostí a tvrdostí zaměstnával obranu soupeře z Novosedel. Předposledním v záloze je kanonýr Václav Mol z Číměře. Jeho dvě branky znamenaly tři body pro jeho mančaft s rezervou Kardašovy Řečice. Posledním záložníkem je Václav Čapek z Klikova, ten vstřelil dvě branky a měl velký podíl na výhře svého mužstva.

Útočné duo nám tvoří Miroslav Studnička ze Staňkova a Tomáš Dohnal ze Strmilova. Miroslav dokázal vstřelil dvě branky na hřišti v Popelíně, ale stačilo to bohužel jen na bod. Strmilovský Dohnal byl o branku lepší. Dokázal vsítit hattrick a velkou měrou se tak podílel na vysokém vítězství svého mančaftu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2016 01:37 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.