SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.04.2016

0

V 18. kole se z šesti zápasů zrodily tři remízy. Pak jsme mohli vidět dvě vysoké výhry 4:0 a jeden vyrovnaný souboj, kde Bělčice se štěstím porazila Štěkeň 1:2. Velkou postavou tohoto kola se stal Jindřich Voráček, který vstřelil hattrick a pomohl tak k remíze Kestřanům nad Sousedovicemi. I derby mezi Vacovem „B“ a Stachy skončilo nerozhodně 1:1.

 

V tomto kole se nám prosadili do sestavy tyto hráči.

 

Na brankářském postu Tomáš Mráz – SK Slavoj Volyně, za bezchybný výkon s nulou.

 

V tomto kole padlo 25 branek, což je více než 4 branky na zápas, tak obranou čtveřici tvoří Adam Ježek – TJ Sokol Bělčice, Miroslav Čížek – TJ Otavan Štěkeň, který i přes prohru dirigoval obranu. Dalšího obránce jsme vybrali Ladislava Hanuse – TJ Hradiště, jenž podal bezchybný výkon a jeho tým nedostal ani branku. Poslední místo v obraně si zasloužil Gustav Bujok – SK Vacov „B“, který vyrovnal derby se Stachy.

 

V záloze si o svoje místo jasně řekl Jiří Máška – FC WESTRA Sousedovice, který se podílel brankou na vyrovnaní. Střídající Pavel Pícha – FK Chelčice, byl u otočení zápasu z 0:3 na 3:3. A nakonec tu musí být Jindřich Voráček, který vstřelil hattrick – TJ ZD Kestřany.

 

Útočnou trojici tvoří Jiří Kureš – TJ Blaník Strunkovice, který dal 1 branku a byl faulován na penaltu. Jiří Němeček, který vstřelil dvě branky za Volyni. Také si svoje místo v sestavě zaslouží Lubomír Věneček – FC WESTRA Sousedovice, který dvakrát srovnával zápas.

 

O vítězi rozhodnete vy a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 14:35 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.