SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Osmnácté kolo bylo opět velmi zajímavé a stejný přívlastek můžeme, alespoň myslím, přisoudit také jeho ideální jedenáctce. Tu jsme pro Vás rozložili do formace 4-3-3. Novinkou je, že se na tvorbě sestavy kola nyní můžete podílet i Vy, při případném váhání může pomoci například Vaše hodnocení hráčů, které můžete na web zaslat přímo u daného utkání. Teď už ale k té aktuální sestavě, která už je definitivně uzavřena – Pojďme hlasovat.

V brance máme Václava Zejdu ze Starého Hobzí, ten v zápase se Staňkovem svoje mužstvo několikrát podržel a i přes slabší výkon mančaftu si jeho mužstvo odvezlo všechny body a důležitou výhru.

Obranou čtveřici nám tvoří jarní posila Studené Tomáš Grausam, který v zápase se Stráží držel svým výkonem celou obranu a ta si udržela čisté konto po celé utkání. Druhým nominovaným je Josef Šimánek z Popelína. Dalším v obraně je Petr Šauer ze Staré Hlíny a posledním obráncem je Martin Habr z Hobzí, který dal první branku v zápase a byl jedním z hlavních tahounů svého mužstva.

Záložní řadu nám tvoří Ondřej Vlásek z Popelína, který se blýskl pěti góly v zápase s Kardašovou Řečicí a byl tak hlavním strůjcem destrukce řečického mužstva. Druhým v záloze je Lukáš Štěpánek ze Suchdola, který jedinou brankou utkání v Klikově rozhodl o tom, že svůj tým vyhraje první zápas na jaře. Posledním záložníkem je Lukáš Janák ze Strmilova. Strmilov díky němu vybojoval v 90. minutě všechny body s Novosedly a potěšil tak domácí fanoušky.

Útočné trio tvoří studenský kanonýr Libor Dvořák, ten rozšířil svoje konto na 19 branek a přispěl k vysoké výhře svého týmu. Druhým útočníkem je Stanislav Kadlec ze Staré Hlíny, který vstřelil rozhodující branku s lídrem ze Slavonic a dokázali je poprvé v sezóně porazit. Posledním forvardem je Tomáš Láf z Číměře. Jeho trefa znamenala tři body v přestřelce z Dešnou. 

Hlasujte pro své favority...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 11:53 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.