"Moje dosavadní kariéra – v jednom klubu, jsem patriot." ROZHOVOR S HRÁČEM 18.kola Martinem Habrem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k výhře v anketě. Co říkáte na to, že anketu ovládl opět hráč z vašeho týmu? Nebyl Vašek Zejda zklamaný, že nevyhrál on? :-)
Rád bych zmínil naše fanoušky a mé spoluhráče, co mi dávali hlasy. Vašek si myslím, že nebyl zklamaný, protože i on mi poslal hlasy – dokonce natočil se spoluhráči video, ve kterém mj. žádal, aby mi fanoušci posílali hlasy.
Vstřelil jste jednu branku a hřiště Vás prý bylo plné, souhlasíte s tím?
Že mě bylo plné hřiště, to si úplně nemyslím. Ve správné chvíli jsem byl na správném místě, dostal jsem výbornou přihrávku od Ondry Ličky.
Jednalo se o Váš nejlepší zápas v kariéře? Jestli ne, vzpomněl byste si, jaký to byl?
O můj nejlepší zápas se asi nejednalo. Hraju už poměrně dlouhou dobu, proto si myslím, že jsem odehrál již lepší, ale teď si na něj nevzpomenu. Možná tehdy, když jsme poprvé postupovali do OP, tak tam jsme hráli dobré zápasy, ale to už je fousatá historie.
Co Vaše fotbalové začátky a jaká je dosavadní kariéra?
Moje začátky jsou velice jednoduché, před dvaceti lety jsem začínal ve Starém Hobzí, to mi bylo 15 let. A to je vlastně celá moje dosavadní kariéra – v jednom klubu, jsem patriot (nic jiného už mi nezbyde).
Kdybyste měl říct jeden fotbalový moment, na který nezapomenete, jaký by to byl?
To je určitě poslední zápas při prvním postupu do OP. Rozhodovalo se mezi námi a Cizkrajovem, kdo z nás postoupí – nám stačila remíza. Přibližně ve 20. minutě jsme prohrávali 0:2, ale měli jsme dostatečně kvalitní mužstvo a týmového ducha, že jsme pořád věřili v obrat. Do poločasu jsme stihli vyrovnat a druhý poločas už se nic nezměnilo. Po zápase jsme radostí naskákali na kapitána a hasiči na nás oslavně stříkali vodu, pak jsme se rozběhli ke kašně a tam jsme všichni skočili. To byl super zážitek v mé kariéře.
Co děláte ve volném čase, máte nějaké koníčky?
Ve volném čase se věnuji rodině a mým dalším koníčkem je myslivost.
Při prvních rozhovorech se hráčů ptáme, jaké mají oblíbené kluby a hráče. Jak je to u Vás?
Klub asi Barcelona a Arsenal hlavně pro jejich kombinační hru. Hráče nevím, ale zřejmě opět Messi jako můj předchozí spoluhráč, co vyhrál anketu.
Viděl jste zápas Sparty na Dukle a odpískanou penaltu? Jaký na to máte názor?
Tento zápas Dukly se Spartou jsem neviděl, ale četl jsem o tom hodně na internetu. Myslím si, že to je obrázek našeho českého fotbalu, v jakém stavu se nachází. A nejhorší je, že se podobné věci dějí i v nejnižších soutěžích, třeba v té, co hrajeme my.
Jak si myslíte, že dopadne váš příští zápas s Popelínem?
Měli bychom vyhrát, ale pořád se může stát cokoliv. Věřím v domácí prostředí, kde se nám daří a těžko se zde soupeřům vyhrává.
Ještě poslední otázka na náš web fotbalunas.cz. Sledujete ho, co na něj?
Web sleduji asi posledních pár kol, co se naši hráči začínají umisťovat na předních místech v anketě. Myšlenka toho webu je dobrá a věřím, že bude nadále fungovat, díky.

Autor: Jan Valenta

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.