SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

17. kolo Okresního přeboru je za námi a opět byly k vidění výborné výkony, které si vysloužily místo v sestavě. Gólový průměr uplynulého kola přesahuje 4 branky na zápas, takže i diváci si přišli na své. Nejvíce gólu padlo v zápase ve Starém Hobzí s Klikovem, kde domácí vyhráli 5:2. Pro svého favorita můžete hlasovat do středečního odpoledne!

V brance máme Pavla Rychlého ze Staré Hlíny, který svými zákroky podržel mužstvo a v zápase s posledním Dešnou, tak udržel čísté konto.

V obraně je Zdeněk Březina z Číměře, který dokázal vstřelit dvě branky Stráží a velkou měrou se přičinil k výhře svého týmu. Dalším obráncem je David Drobilič ze Slavonic, který odehrál dobrý zápas a ještě přidal jednu branku k tomu. Vedle nich se postaví Jakub Pospíšil ze Studené a Stanislav Kadlec ze Staré Hlíny, kteří byli po celý zápas oporou svých obraných šiků.

V záložní řadě máme Vojtu Balíku ze Slavonic, které si v pohodě dokráčeli k výhře s předposledním Popelínem, sám Vojta přidal dvě branky v zápase. Druhým v záloze je Jan Vosecký z Rezervy Kardašovy Řečice, které se na jaře konečně podařilo vyhrát a otočit nepříznivý stav se Staňkovem. Dalším nominovaným je Petr Distl ze Starého Hobzí, ten odehrál skvělý zápas proti Klikovu a vstřelil dvě branky. Posledním záložníkem je Miroslav Pelej ze Studené, který zachránil hostům alespoň remízu v Novosedlech.

V útoku máme dvougólového střelce Pavla Šubu, kterému patřil začátek zápasu se Suchdolem, kdy vstřelil v prvním deseti minutách oba dva góly, které znamenaly tři body pro Strmilov. Druhým hráčem v útoku je Jan Kubata z Novosedel. Jeho branka znamenala vedení domácího týmu, bohužel jen do 60. minuty, kdy o vedení přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 11:40 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.