SESTAVA KOLA - 14.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Předehrávané 14. kolo uzavřelo podzimní část Poutník ligy. Nejatraktivnější zápas se hrál na pelhřimovské umělce. Za Kalvarií se střetnul domácí Maraton s vedoucím týmem soutěže, Horní Cerekví. Zápas přinesl vše co měl. Góly, výborné výkony obou týmu, drama až do poslední minuty, takže si i ten nejnáročnější divák přišel na své. Utkání nakonec skončilo dělbou bodů. Týmem kola se stala Obrataň, která deklasovala červenořečický Tatran. Bez problémů vyhrály i Počátky, v Plačkově však měli lehkou úlohu, neboť domácí nastoupili vesměs s hráči B týmu. Důležitou výhru si připsal Hořepník, který díky hattricku Jana Jelínka přetlačil rezervu Kamenice. Přezimovat na poslední příčce tabulky bude Ústrašín. V zápase proti Žirovnici B byli ústrašínští blízko své třetí výhře, deset minut před koncem je však zmrazil vyrovnávací brankou žirovnický Pavel Rysl. Černou sérii utnul Božejov, jenž si poradil s Jiřicemi. V poslední podzimní sestavě kola figurují hráči z osmi oddílů. Kdo bude posledním letošním vítězem prestižní ankety se dozvíme ve středu v poledne.

14. kolo Poutník ligy přineslo opět řadu výborných individuálních výkonů. Tentokrát byla velká tlačenice na postu brankáře. Nulu v tomto kole vychytal počátecký F. Novotný i J. Kalina z Obrataně. Výborný výkon podal také kamenický David Macháček. Všechny ale nakonec trumfnul brankář Maratonu Martin Vaverka, jenž se v brance překonával. Za získaný bod z duelu proti Horní Cerekvi vděčí hráči Maratonu právě svému brankáři. V obranné trojici figuruje další Maratonec, konkrétně Marek Podhráský. V obraně nalezneme také Lukáše Melichara, zkušeného předstopera Obrataně. Dobrý zápas v tomto kole odehrál i Petr Zíka. Hořepnický mladíček se v zápase proti Kamenici B nedopustil jediného zaváhání, za což mu na stole přistála pozvánka do sestavy kola.

 

Záložní řada má dvojí hornocerekvické zastoupení. Již pošesté se v naší anketě objevuje jméno špílmachra Michala Kůty. Tentokrát do sestavy kola proklouzl i jeho parťák ze zálohy Lukáš Suchý, jenž atraktivní duel na pelhřimovské umělce ozdobil dvěma góly z trestných kopů. Dva góly si na svůj střelecký účet připsal i obrataňský Rostislav Flígr. Gólovou vizitku nechal v Plačkově také Tomáš Vlček, středopolař počáteckého Spartaku.

 

Nominace do ideální jedenáctky kola nemohla minout Jana Jelínka z Hořepníka. Hořepnický klenot, který patří k nejlepším hráčům celé soutěže, si po celý zápas dělal z hráčů kamenické rezervy tréninkové kužely. Čistým hattrickem pak zajistil svému týmu důležité tři body. Sestavu kola uzavírají dva střídající hráči. Šťastnou ruku při střídání měl tentokrát trenér Božejova i Žirovnice B. Božejovský Jan Šátek si za čtyřicet minut pobytu na hřišti stihl připsat dva gólové zářezy, navrh jednu asistenci. To žirovnický matador Pavel Rysl tak aktivní nebyl, přesto i on se zapsal do historie zápasu v Ústrašíně velkým písmem. Deset minut před koncem zápasu totiž úspěšně zahraným trestným kopem přisoudil svému týmu remízový bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Tomáš Dlouhý

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.