SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Deváté kolo už je minulostí a portál Fotbalunas Vám přináší další sestavu kola, kdo se stane nejlepším hráčem, kterého volí sami fanoušci? Hlasovat pro svého favorita můžete každou hodinu!

Do branky se postaví brankář Strmilova Ondřej Přibyl, který pomohl vychytat bezbrankovou remízu v zápase v Kardašově Řečici.

Obrané řady reprezentují hráči, jejichž defenzivy si vedli v devátém kole nejlépe. Hynek Brandl z Hobzí, byl u důležitého vítězství dvěma góly v zápase s ambiciózní Studenou. Robert Vyhlídka naopak pomáhal tmelit obranu Kardašovy Řečice, v bezbrankovém utkání se Strmilovem. Klikovská obrana v zápase se Stráží byla prakticky bezchybná a předvedli jeden z nejlepších obranných výkonů kola, zástupce - Oldřich Podojil. Posledním obráncem je Roman Jičínský ze Staré Hlíny.

Ondřej Vlásek Popelína zařídil jedinou branku svého týmu a tak domácí Popelín pomalu zbírá bod za bodem, tentokráte oloupil St. Hlínu. Další hráč Vladimír Hadač vstřelil v zápase se Popelínem již svou šestou branku v soutěži a i on má tak velkou zásluhu na tom, že Stará Hlína neprohrála na hostujícím hřišti. Posledním hráčem je Martin Bodlák ze Slavonic, který zařídil jednou branku domácích a prodloužil tak jejich neporazitelnost na další týden.

V útoku nesmí chybět Stanislav Fila ze Staňkova, který svým prvním gólem rozehrál obrat domácích. Druhým útočníkem je Tomáš Nohava z Novosedel, který při absenci P. Fryše nastoupil v základní sestavě a svými dvěma góly zavelel k obratu v utkání. Posledním v útoku je netradičně další hráč ze Staňkova Josef Fleischman, který pomohl jednou brankou k demolici Číměře a dotáhl se tím na čelo tabulky střelců!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.