SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Další, již 8. kolo OP Písek je za námi a my vám jako vždy přinášíme ideální jedenáctku z těchto víkendových bojů, ze které svými hlasy vyberete nejlepšího hráče. Hlasovat můžete do středečního poledne. 

Brankář:

Brankářem do sestavy kola byl vybrán Jíří Kozma (Krč), díky němu si hráči Krče odvážejí z Putimi dva body po penaltovém rozstřelu, sám jednu penaltu dal a tři pokusy soupeře nepustil za svá záda.

 

Obránci:

V sestavě 10. kola jsou jen tři obránci, právě kvůli skvělé formě útočníků. Prvním obráncem je Roman Hřebejk (Mirotice ), který rozehrál jedinou branku utkání a zároveň pomohl svému týmu udržet čisté konto. Druhým obráncem je Martin Zoch (Krč), který plnil v minulém utkání výborně svou povinnost a byl u výhry svého týmu. Obrannou řadu uzavírá Ferdinand Vorobljev (Skály), který i přes prohru svého týmu držel krok i s podstatně mladšími hráči a nebylo vůbec snadné přejít po jeho straně.

 

Záložníci:

Prvním záložníkem do sestavy kola je Jakub Bednárčík  (Podolí II). Hrál opět skvěle a vstřelil hned dva góly. Dalším záložníkem je Michal Hadáček (Semice), který je ve skvělé formě a je již tak stabilním členem sestavy kola. I v tomto kole se může pyšnit vstřelenou brankou. Dalším záložníkem je Karel Srkal (Protivín), který se také může pochlubit vstřelenou brankou a svůj tým, který porazil vedoucí celek, zásoboval přenými balóny. Čtvrtým do řady je Tomáš Pícha (Borovany), opět nezaváhal při exekuci penalty a na svém postu hrál s velkým přehledem. Posledním záložníkem je Marian Viskup (Putim), který se do sestavy kola dostal díky velmi dobrému výkonu.

 

Útočníci:

 

Tím prvním je Petr Sládek (Protivín), jako tradičně větral obranu hostí a podílel se na výhře jedním gólem, je zatím 2. nejlepším střelcem OP. Druhým do útoku je Libor Kolář (Albrechtice), výrazně pomohl k výhře svého týmu a to hned 5 zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.