Michal Hadáček: Na oslavu pustím nějakou kačku na limonádu…

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11.. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz!  Vítězem se stal nejtěsnějším možným rozdílem a to o jeden jediný hlas Michal Hadáček  ze Semic ! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, chtěl bych ti pogratulovat k vítězství v anketě o hráče kola.
Díky moc, vůbec jsem to nečekal. Ani jsem nečekal nominaci do jedenáctky kola.
Co říkáš na to, že jsi vyhrál o jeden jediný hlas?
Tak to je raritka. Těší mě takový ohlas, jsem ale rád, že ten hlas byl pro mě (s úsměvem).
Když jsi zjistil, že jsi v sestavě kola, udělal jsi si nějakou propagaci?
Ano, poslal jsem odkaz kamarádům a spoluhráči, aby mi hlasy taky posílali. Čekají, že něco pustím něco do placu. Nějakou tu kačku na pomerančovou limonádu (s úsměvem).
Už se ti někdo ozval, naznačil, co tě přesně čeká?
Dva spoluhráči mi gratulovali a oba se kupodivu shodli, že to budu mít drahý. Jinak konkrétně nic nepsali. To se dozvím na tréninku nebo zápasu.
Ty jsi se divil, že jsi byl v nominaci kola, zápas v Oslově jsem viděl a podle mého názoru jsi si ji zasloužil, jaký byl ten zápas z tvého pohledu?
Děkuju za uznání. Zápas probíhal do takové 60. minuty, teď nevím přesně, dobře. Vedli jsme 2:1 a chtělo to ještě ten jeden gól na uklidnění, ale šance jsme neproměnili, což je u nás stálý problém. Pak jsme dvakrát chybovali a darovali jsme Oslovu tři body.
Můžeš popsat, jaká jste v Semicích parta, máte nějaké předzápasové rituály a třeba vítězný pokřik?
V Semicích je podle mého názoru parta skvělá. Cítím se tam dobře. Kluci rádi chodí na tréninky. Někdy v září se nás sešlo asi 20 a to se pak trénuje suprově. Ale chodí nás pořád hodně, takže super. Předzápasové rituály nemáme. Pokřik máme ale jsou tam sprostá slůvka, tak bych ho raději nepopisoval (s úsměvem).
Jak jsi se do Semic dostal a co tomu předcházelo?
Do Semic jsem se dostal před cca 7 lety. Začínal jsem na Hradišti, ale od žáčků jsem fotbal nehrál. Dostal jsem se k němu až někdy v 8. třídě. Do té doby jsem hrál hokejbal. Fotbal byl jen v hale. Pak jsem přerušil fotbal na nějaký čas, byl jsem na intru a zase jsem se k němu vrátil, když jsem začal v Písku pracovat. Hodně jsem hrál futsal. Do Semic jsem se dostal přes našeho současného levého beka Láďu Papeže.
Váš tým je teď ve středu tabulky, je to k vaší spokojenosti nebo jste měli pro tuto sezónu nějakou jinou představu?
Škoda, že jsme zaváhali v 10. a 11. kole jsme mohli být do 5. místa a to si podle mého je dobré umístění. Takže do 5. místa je dobrý výsledek. Za tým bych řekl, že dokážeme hrát s týmy co jsou na vrcholu tabulky a porážet je. Ale podívat se do vyšší soutěže chce určitě každý.
Vy byste chtěli? V jakém horizontu?
To nedovedu říct. Přišli k nám tři nový kvalitní hráči a jde o to, jak se bude dařit.
Překvapilo tě jak mile tak nemile něco nebo někdo v letošním průběhu soutěže?
Ze začátku jsem byl zvědavý, jak si povedou Bernartice B a současně jsou na tom lépe než my. Takže když nepočítám Borovany, tak to mi přijde jako překvapení. Kovářov nastřílel už teď přes 50 gólů, což je úctyhodný výkon.
O víkendu k vám přijede Protivín, jaký průběh zápasu očekáváš? Jsou na zápas nějaké zvláštní přípravy?
Protivín je silný a nepříjemný soupeř, ale my hrajeme doma, kde jsme silní a když budeme hrát to co umíme, tak vyhrajeme. Věřím, že když se sejdeme, tak vyhrajeme. Přípravy nejsou, trénujeme jako vždy.
Co tě ještě kromě fotbalu baví? Pokud máš na něco dalšího ještě čas.
Ještě hraju futsal tady v Písku za FC Hazard, rád si zahraju florbal, jezdím hodně na kole a baví mě vlastně jakýkoliv pohyb.
Jaký máš názor na stránky fotbalunas.cz?
Když jsem zjistil, že stránky existují, tak jsem to uvítal. Je to super stránka. Je dobře, že to vzniklo. Dalo to nový náboj, energii. Pak jdou výkony hned nahoru…
Díky za pochvalu, chtěl bych poděkovat za tvé odpovědi a jako tradičně se zeptám , vzkážeš něco tem, kteří pro tebe hlasovali?
Všem moc děkuju za hlasy, už to dá práci stránku otevřít (úsměv) a dát i třeba víc jak jeden hlas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.