SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Podzimní cást okresního přeboru se dostala již do své polovinya my Vám opět prinášíme nejlepší jedenáctku. Kdo se stane vítězem v tomto hlasování? O tom rozhodnete Vy! Hlasovat mužete každou hodinu.

V brance je "gólman" Skal Jaroslav Šálek, ten se jako obránce postavil do branky na místo gólmana a za svá záda pustil jedinou střelu na samotném konci zápasu. Bohužel jeho výkon na body nestačil.

 

Obranou čtveřici  tvoří borovanský Jan Barták, který v utkání vstřelil dvě branky, druhá trefa znamela pro jeho tým vyrovnání a následné penalty. Dva krčští zástupci Bohumil Smítka a Martin Zoch, jejich zatím letos na domácí půdě neinkasovala a nebylo tomu jina ani toto kolo. Posledním hráčem do obranné řady je albrechtický Filip Šabatka, po celý zápas pevně držel taktovku obrany svého týmu.

 

Záložní rady vystuží Jaroslav Vorel ze Skal, který byl nejlepším hráčem svého týmu a pomohl svému brankaři několika skvělymi zákroky. Vedle něj bude operovat protivínský Tomáš Soumar, který v zápase s Čimelicemi  vstrelil jednu branku . Jako třetí do zálohy patří oslovský Jakub Hubáček, který hrál celé utkání ve velkém stylu a svůj výkon "vyšperkoval" dvěma góly. Jako poslední je borovanský Tomáš Pícha, který po hattricku v minulém kole opět skóroval.

 
Útočnou dvojici troří bernartický Karel Syrovátka a kovářovský Luboš Holub. Oba svým týmům přispěli k vítězství hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.