Luboš Holub: Náš cíl je postup do I.B třídy

Luboš Holub je hráčem TJ ZD Kovářov. Když jsme našeho vítěze ankety o hráče kola oslovili s žádostí o rozhovor, tak vůbec neváhal a rád odpověděl na všechny otázky. Pojďme se společně podívat na jeho odpovědi…


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, nejprve gratulace k vítězství.
Díky.
Hráče kola jsi vyhrál za svůj výkon a především hattrick v utkáni s Miroticemi, jaký to pro tebe byl zapas?
Tak zápas to byl hodně těžký, protože až do nějaké 30. minuty jsme prohrávali 0:1. Mirotice na nás vlétly jak uragán a my jsme nevěděli, která bije. Ale od 30. minuty jsme se začali probírat a začali hrát svoji hru....a se štěstím se nám podařilo do poločasu skóre otočit...
Hodně jsi tomu pomohl…
No vyrovnávací gól jsem dal se štěstím, když sem vystřelil zpoza vápna a obránce to jemně tečoval...
Jsi zatím nejlepší střelec soutěže s 13 brankami, je to ve vašem týmu stylem hry na tebe nebo máš čuch na místo na hřišti?
No, myslím si, že mám čuch na post a i to, že jsme velmi kvalitní mladý tým a spousta z nás spolu hrála v Milevsku za dorost, takže víme, co od koho máme čekat.
Musíš za vstřelený gól dávat něco do kasy nebo už to máš nějak paušálně předplacené? /s úsměvem/
No to je jasné, že za vstřelený gól dávám něco málo do kasy. / s úsměvem /
Máš nějaký počet branek, na který by jsi letos chtěl dosáhnout?
Určitě nemám, jenom chci dat co nejvíce gólů co to půjde a pomoci tak svému týmu.
Celému týmu se letos velmi daří, vedete tabulku a soupeře, co se týče branek, nešetříte. Jaká je nálada v týmu a jaké jsou cíle pro tuto sezónu?
Nálada v týmu je hodně dobrá... Všichni máme v hlavách vysněný postup, ale bude to ještě hodně těžké… Přijdou silnější soupeři jako Borovany, Podolí, Putim a nebo Protivín..
Jak hodnotíš prozatimní průběh soutěže, co nebo kdo je pro tebe překvapením?
Tak průběh soutěže je zatím velice kvalitní. Ještě nemáme nic v kapse, zezadu se na nás tlačí Borovany, což je pro mě překvapení, že se jim tak daří..
V příštím kole jedete do Protivína, který jsi zařadil do silnějších týmů. Co od protivínských očekáváš?
Tak v Protivíně je hodně těžká půda. Očekávám, že na nás budou nažhavení, a že na nás bodou chtít vlétnout a dát rychle dva góly jako to bylo loni.. Bohužel do Protivína nepřijedu, jelikož budu v práci, ale doufám, že to kluci zvládnou.
Přiblížíš nám svou dosavadní fotbalovou kariéru?
Tak s fotbalem jsem začínal v Kovářově od čtyř let. V osmi letech jsem přestoupil do Milevska kde, jsem hrál až do dorostu.. Pak jsem na půl roku šel na hostování do Sepekova, kde to pro mě nebylo ideální a nebyl jsem spokojen. A teď jsem na hostování zpátky v "rodném" Kovářově a jsem velice spokojen..
Tak to ti přeju, chtěl bych ti poděkovat za tvůj čas na rozhovor a přeju tvému týmu vysněný postup a tobě mnoho dalších vstřelených branek.
Díky i tobě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.