SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Osmé kolo za námi a hlasování o nejlepšího hráče před námi! Kdo podle Vás předvedl nejlepší výkon uplynolého kola? Jako vždy můžete hlasovat až do středeční dvanácté hodiny!

Lukáš Böhm byl hvězdou sobotního utkání mezi Lhotou a Rapidem. V penaltovém rozstřelu to byl právě on, kdo rozhodující penaltu proměnil a dostal se tím do sestavy kola.

 

Michal Hlavsa měl v utkání se Svéradicemi jasný úkol - ubránit Vlastimila Beránka. To se mu podařilo a perfektním výkonem se nominoval do naší ankety. Druhým obráncem je Martin Bronec. Hrající trenér Rozvadova udržel v zápase s Domažlicemi společně se spoluhráči vzadu nulu a sám jediný gól zápasu vstřelil. Třetím bránícím hráčem je Jan Hibler. Tento bolevecký bek načal prvním gólem skóre s Holýšovem a nasměroval tím svůj tým za třemi body.

 

Jaromír Králík přispěl dvěmi brankami k vítězství Sušice nad Vejprnicemi. Michal Zdeněk dirigoval vysoké vítězství Přeštic a přispěl jedním gólem k šestigólové kanonádě. Jan Viterna je dlouhodobou oporou týmu z Rozvadova. Toto kolo si připsal důležitou asistenci na vítězný gól a právem bude usilovat o titul hráče kola. Kapitán Horšovského Týnu Martin Čedík přispěl jednou trefou k nečekanému vítězství svého týmu na favoritem z Chotíkova. Posledním středopolařem je Matěj Trojanec. Mladý záložník Rapidu asistoval u jediného gólu svého týmu proti Lhotě a několik dalších skvělých přihrávek vyprodukoval.

 

Útočné duo tvoří David Míka z Chotíkova, který má prsty v obou gólech svého týmu proti Horšovskému Týnu a jednou asistencí a jedním gólem se katapultoval do naší ankety. Posledním hráčem do naší jedenáctky je netradiční útočník, Ivan Blahoudek z Přeštic. Jeho branka proti Mýtu sice padla až v poslední minutě, ale jak je pro něj typické, trefil se přesně do šibenice. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.