SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Uplynulé 6. kolo nám přineslo několik krásných branek, výtečných zákroků a kvalitních výkonů. My jsme si vybrali 11 tvůrců okamžiků, které byly pro vývoj zápasů důležité. Kterému borci dáte svůj hlas? Hlasujte do středečního poledne!

Do brány se postaví Jan Kalaš, který v prvním poločase zneškodnil sušickou penaltu, čímž ponechal Luby ve hře. V druhém poločase měl několik efektních zákroků, díky kterým Luby zaskočily Sušici a vynutily si penalty.

 

Do obrany se postavil Libor Rada z Vejprnic. Jeho mužstvo sice nečekaně podlehlo Lhotě, ovšem stálice ve slávistické obraně předvedla i tak dobrý výkon. Vedle něj se postaví Jan Viterna, který z pozice obránce řídil hru Rozvadova a dokázal udržet čisté konto. Třetí do party je Tomáš Kadeřábek, který nalomil Dynamo prvním gólem, ve zbytku zápasu poctivě bránil a rovněž udržel se svým Bolevcem čisté konto.

 

V záloze se nám představí silné kvarteto gólových hráčů. Radek Kraus se do hry sice dostal až v průbehu hry, měl však lví podíl na obou gólech Holýšova proti Přešticím. Do sestavy kola se probojoval svou krásnou střelou do šibenice i Ivan Blahoudek, který na hřišti soupeřil právě s Radkem Krausem. Jan Voráč vstřelil za Luby dvě branky, tu druhou v 90. minutě, čímž zápas dostal až do penaltového rozstřelu. Čtvrtým do party je Jiří Abrt, který vstřelil obě branky rokycanské rezervy, a zařídil tak výhru proti Domažlicím. 

 

Do útočného tria se svými dvěmi brankami probojoval i Vlastimil Beránek, který už jednou anketu dokázal ovládnout. Druhým do party je Michal Pelnář, který dvakrát skóroval v souboji s Horšovským Týnem. Posledním útočníkem je Matěj Strejček. Ten sice skórovat nedokázal, ovšem obranu Vejprnic zaměstnával každou minutu a řídil nečekanou výhru Lhoty nad Slavií.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.