HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Sezóna 2023/2024 je za námi a my Vám přinášíme tu nejlepší jedenáctku za uplynulou sezónou. Podpořte své spoluhráče nebo ostatní, kteří se Vám v sezóně nejvíc líbili.

Tomáš Pospíšil (brankář) - jednoznačně nejlepší brankář této sezóny, zasloužil by si to také Dostál z Kočí, ale větší úspěšnost a pochvalu si zasloužil za své zákroky a hru nohou právě Tomáš Pospíšil.

 

Pavel Kulhavý - nejrychlejší hráč v okrese, skvělá hra nohou, několik vstřelených branek z pozice krajního beka a souboje skoro stoprocentní.

 

Petr Semenc - jako kapitán svůj tým po celou sezónu dirigoval, připsal si také několik asistencí a pár gólů, správný kapitán týmu do kabiny.

 

Josef Dvořák - stejné jako u Petra, kapitán týmu Chroustovic, který na hřišti nechá vše, do soubojů chodí jako utržený ze řetězu a také má pár kanadských bodů.

 

Jakub Hybeš - přestože se Dřenicím v poslední době nedařilo, tak Jakub toho dost v zápasech naběhal, připsal si několik bodů, v soubojích takřka stoprocentní.

 

Petr Drahoš - třetí nejlepší střelec ligy s dvaceti pěti brankami, k tomu si připsal hodně asistencí, v utkání nevynechal žádný souboj a jeho přihrávky neměly chybu, proto z části jeho zásluhy mají Miřetice titul.

 

Marek Šilhánek - za Tuněchody odehrál parádní sezónu, ať už na stoperovi nebo v záloze. Všude byl vidět, vymýšlel geniální přihrávky a týmu dodával sílu.

 

David Kosina - v sezóně prokázal, že má vyšší kvality než ostatní, jeho práce nohama je neskutečná a ještě k tomu, když střílí pěkné góly nebo vymyslí parádní asistenci, také toho dost odběhá.

 

Jan Beran - čtvrtý nejlepší střelec se čtyřiadvaceti brankami, takřka celou sezónu odehrál na pozici hrotového útočníka, odkud také pomáhal i dozadu, v soubojích má neskutečnou sílu a dokáže vymyslet pěknou kombinaci.

 

Michal Radouš - zkušený hráč Kočí se stal nejlepším střelcem s pětatřiceti brankami, o tomto hráči by se dalo psát cokoliv, souboje nevynechá a všechny vyhraje, branky sází jednu za druhou a jeho vymyšlené akce nebo asistence nemají chybu, nechá na hřišti naprosto vše.

 

Vilém Steklý - za Chrast odehrál nespočet zápasů, ve kterých se trefil šestadvacetkrát, tudíž se stal druhým nejlepším střelcem, jeho výška a rychlost je jeho sílou, má perfektní zakončení a chytrost.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2024 16:19 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.