HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 12.05.2024

0

18. kolo se neslo ve znamení gólových hodů (celkem padlo 53 branek), které pochopitelně předurčuje k výběru spíše ofenzivních hráčů, jenž své defenzivní kolegy zanechali v takovém stínu, že najít jich dostatečný počet bylo skoro nemožné. Vyhrát ale nakonec může i nyní kterýkoliv z hráčů ve výběru, záležet bude znovu na vás, nakolik své favority podpoříte. Hlasujte až do středečního poledne!

V brance je David Kalaj ze Staré Hlíny, který jako jediný gólman v tomto kole udržel čisté konto. Pomohl tím k výhře proti béčku Suchdola. V obraně je Martin Jahoda z Třebětic "B", který odehrál skvělé utkání proti Číměři. Martin Březina z Dačic "B" patřil v Lodhéřově k nejlepším hráčům na hřišti svým výkonem pomohl k vydřenému vítězství a Zdeněk Popelka ze Strmilova se blýskl proti Lásenici parádním výkonem. V záloze je Matyáš Rakušan z Jarošova, který přispěl k výhře proti Novosedlům jednou brankou. Petr Bastl z Třebětic "B" vstřelil dvě branky do sítě Číměře. Michal Leitkep z Dačic "B" byl v Lodhéřově oporou svého týmu a Filip Koranda z Kunžaku nasázel hattrick ve Starém Hobzí. V útoku je Martin Novák ze Strmilova, který přispěl k výhře proti Lásenici dvěma zásahy. Jan Hrbek ze Staré Hlíny si připsal dvě trefy proti Suchdolu. Patrik Bednář z Jarošova je střelcem kola, nastřílel čtyři branky do sítě Novosedel. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.05.2024 11:12 do 15.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.