Nominaci jsem nečekal, protože to nebyl jeden z mých nejlepších zápasů, říká hráč kola Jan Hrbek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo za výkon v 18. kole jste se dostal do top jedenáctky, kterou jste následně ovládl. Očekával jste nominaci a následné prvenství?
Nominaci jsem nečekal, protože to nebyl jeden z mých nejlepších zápasů. Po nominaci jsem však začal navštěvovat internetové kavárny a knihovny, abych se připravil a dosáhl vítězství.
Jaký byl zápas se Suchdolem, který jste vcelku hladce vyhráli 6:0?
Suchdol dorazil pouze s deseti hráči, což vedlo k jejich defenzivní taktice a stáhnutí se před vlastní pokutové území. Pro nás bylo obtížné překonat jejich obrannou pevnost. Kolem 25. minuty se nám však podařilo vstřelit dva góly, což hru uklidnilo a my jsme si bezpečně došli pro tři body.
Nyní jedete do Kunžaku, jaký výsledek tipujete?
V Kunžaku nás čeká náročné utkání. V předchozím domácím zápase nám Kunžak nadělil osm gólů, takže tentokrát budeme usilovat o odplatu. Pro věrné sázkaře mám dvě predikce: Hrbek vstřelí gól a hosté zvítězí s kurzem 5.50 a dále počet naběhaných kilometrů hráče Petra Dolejšího v zápase: 1,5 a méně s kurzem 1.06.
Který tým vás v letošním ročníku nejvíce prověřil?
Určitě zápas v Číměři. Pokud si správně pamatuji, od 30. minuty jsme hráli proti deseti hráčům a přesto jsme nebyli schopni se dostat na útočnou polovinu. Byl to opravdu kolotoč par excellence.
Jaká byla doposud vaše fotbalová kariéra?
Začnu od samotného počátku. Se spoluhráčem Miroslavem Bendou jsme v mládí prošli fotbalovou akademií v letech 2003-2004 v rámci programu PES (Pro Evolution Soccer). Během tohoto období jsme dosáhli významného úspěchu, když jsme vyhráli International Champions Cup. Tento vynikající výsledek nezůstal dlouho bez povšimnutí a už v roce 2019 jsme se připojili k týmu FK Stará Hlína.
Na jaký moment své kariéry vzpomínáte nejraději a naopak, na který byste rád zapomněl?
Nejvýznamnějším okamžikem mé kariéry, na který s hrdostí vzpomínám, je situace, kdy jsem přišel na trénink včas. Tento zdánlivě drobný moment však znamenal mnohem více než jen dodržení času. Pro mě to byl důkaz toho, že jsem schopen být disciplinovaný a zodpovědný nejen v zápasech, ale i v tréninkovém prostředí. Tím, že jsem se ukázal jako spolehlivý a motivovaný hráč, jsem nejenom posílil svou vlastní pozici v týmu, ale také jsem vzbudil respekt a důvěru svých spoluhráčů. Naopak, rád bych zapomněl na oslavu 50. narozenin bývalého trenéra Karla Hrubého, která se mi stala osudnou, kvůli nadměrné konzumaci alkoholu. Při této oslavě jsem byl přemožen alkoholem, což mi způsobilo nejen fyzické nepohodlí, ale i emoční rozčarování. Po té události jsem se cítil velmi špatně a trvalo mi přibližně tři dny, než jsem se z té nepříjemné situace vzpamatoval.
Jakému fotbalovému klubu fandíte v naší nejvyšší soutěži a jakému evropskému?
Jsem fanoušek budějovického Dynama a doufám, že se nám podaří udržet v lize a v příští sezóně postavit kvalitní tým.
Váš fotbalový vzor?
Petr Dolejší.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.