HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Divize A, 2023-2024

Datum kola: 04.05.2024

0

Vyberte nejlepšího hráče 25. kola divizní skupiny A! 

Martin Červenec (Soběslav) - Parádními zákroky vynuloval střelce Aritmy a pomohl výrazně k vítězství. 

 

Aleš Strolený (Domažlice B) - Jen díky dobrému výkonu svého gólmana mohly Domažlice pomýšlet na zisk bodů proti Petřínu až do samotného konce. 

 

Michal Drahorád (Mariánské Lázně) - Zkušený obránce řídil defenzívu svého týmu, která nakonec odolala nátlaku příbramského béčka. 

 

Adam Kohout (Petřín) - Stoper Petřína předvádí na jaře solidní výkony a i proti Domažlicím pomohl výrazně k čistému kontu. 

 

Jan Hereit (Rokycany) - Rokycanští odehráli v poli i přes porážku vyvedený zápas a zkušený záložník hýřil velkou aktivitou i přesto, že přiletěl z dovolené. Foto ze zápasu ZDE

 

Petr Zajíček (Doubravka) - Senco se na jaře zatím trápí. V Rokycanech však ukořistilo těsnou výhru, ke které stačila jediná branka právě doubraveckého hráče. 

 

Ondřej Soukup (Komárov) - Parádní střela katovického fotbalisty ze střední vzdálenosti pomohla týmu k vysokému vítězství. 

 

Jan Matuška (Český Krumlov) - Krumlov tentokrát musel spoléhat na jiné než obvyklé střelce. Důraz záložníka Českého Krumlova znamenal vyrovnávací druhou branku. 

 

Marek Nedvěd (Komárov) - Rychlonohý křídelník větral po straně celou dobu katovickou obranu, navíc se střelecky prosadil. 

 

Jiří Mareš (Hořovice) - Zatímco na podzim pálil ofenzivní hráč Hořovic ostrými, na jaře se zatím trápí. Tentokrát si spravil chuť aspoň z penalty, nakonec to ale stačilo jen na zisk bodu. Foto ze zápasu ZDE

 

Giuseppe Lanfranchi (Tachov) - Do klatovské sítě poslal třii kusy a zařídil tak svému týmu cennou výhru v přestřelce. Foto ze zápasu ZDE

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2024 22:01 do 08.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Tomáš Fait

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.