SESTAVA KOLA - 3.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

3. kolo IV. třídy patřilo střelcům. Nejvíce se dařilo kanonýrům A.F.C. Humpolec a hráčům Nové Cerekve. Oba týmy si ve venkovních duelech s chutí zastřílely. Humpolec si otevřel střelnici v Častrově a Nová Cerekev v Žirově. Hodně branek padlo i v Horní Cerekvi, kam přijela rezerva Obrataně. V útočně laděném zápase viděli diváci šest branek a oboustranně kvalitní fotbal. Šlágr kola se hrál v Hněvkovicích, kde si domácí ambiciózní celek poradil s dosavadním lídrem tabulky z Třeště. Ze všech zápasů jsme naprosto objektivně vybrali jedenáctku nejlepších hráčů, kteří se budou ucházet o vaší přízeň. Hlasování, které právě probíhá, bude ukončeno ve středu v 11:59.

V brance se nám tentokrát nejvíce líbil plačkovský Milan Němec. Ten nejenže mezi tyčemi podal obvyklý spolehlivý výkon, ale za stavu 0:0 si troufl i na penaltu, kterou s přehledem proměnil. Plačkovský gólman si účast v sestavě kola vysloužil i za výkon z minulého týdne, kdy doslova čaroval při zápase proti A.F.C. Humpolec. V obraně má hned dvojnásobné zastoupení tým Hněvkovic. Martin Vondra Radek Šebesta se z pozice defenzivních hráčů starali i o podporu útoku, což se nakonec ukázalo jako klíčové. Právě góly obránců pomohly Hněvkovicím zdolat kvalitní tým Třeště C. Gólově nezaháleli ani další hráči naší defenzivní řady. Pavel Chadim z Horní Cerekve předvedl krásné sólíčko, kterým otevřel skóre zápasu proti rezervnímu týmu Obrataně. Předstoper Nové Cerekve Milan Gapko se do sítě Žirova trefil hned dvakrát a i on proto figuruje v nejlepší jedenáctce uplynulého kola.

V záložní řadě má místo i jeho spoluhráč Kamil Zíka, který do černého mířil dokonce třikrát. Stejný kousek se povedl i humpoleckému Kamilu Marouskovi, kterého taktéž nemohla pozvánka do sestavy kola minout. V zápase Častrova s Humpolcem se střelecky dařilo i dalším hráčům. Na domácí straně se dvakrát gólově prosadil Jiří Houška, za hostující Humpolec pak dvakrát skóroval Tomáš Čeleda. Do nejlepší jedenáctky pronikl i obrataňský pendl Daniel Kudrnáč, jenž dvěma góly zařídil remízu svého mužstva v Horní Cerekvi. Právě z Horní Cerekve je poslední hráč ideální sestavy kola. Tomáš Podařil byl celý zápas aktivní, bohužel pro něj i pro Horní Cerekev z mnoha gólových příležitostí proměnil jen jedinou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.