HISENSE SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Sestava podzimu je tu! V této sezoně se znovu ukázalo ve velmi dobrém světle hned několik hráčů a vybrat nejlepší jedenáctku bylo znovu velmi složité. S hlasováním byli osloveni aktéři ze všech týmů a dohromady vznikla top jedenáctka, která by se bok po boku neztratila ani ve vyšších soutěžích.

Sestava podzimu má omezenou kapacitu. Rozhodující při výběru byly především výkony během celé první poloviny soutěžního ročníku s ohledem na individuální statistiky, ale především na počet nominací od jednotlivých zástupců všech týmů soutěže. Výsledek? Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého budete zásobovat svými hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče podzimu!

 

Brankář

 

Martin Hůla (Roztoky)

 

Strážce svatyně TJR získal ze všech brankářů suverénně nejvíce hlasů a vzhledem k jeho výkonům nutno říci, že zcela zaslouženě. Roztoky na tom nejsou v tabulce vůbec dobře a nebýt Martina Hůly mezi třemi tyčemi, dost možná by to byl úplný spodek tabulky. Chytá za čtvrtou nejhorší obranou soutěže, i tak ale dokázal udržet třikrát čisté konto a v každém zápase byl nejlepším hráčem svého mužstva.

 

„V každém zápase vždy neskutečně zachytal a výbornou má i hru nohama. Za mě nejlepší brankář napříč celým okresem, nešetří slovy chvály spoluhráč Milan Liprt.

 

Náhradníci: Jan Melč (Janov), Michal Beneš (Pustověty)

 

Obrana

 

Ladislav Brabec (Lubná)

 

Stabilní hráč Baníku, který je součástí nejméně inkasujícího týmu soutěže. Opora zadních řad, která bok po boku Milana Poláka tvoří dost možná nejlepší okresní stoperskou dvojici, o kterou se může Baník vždy opřít. Na lubenskou obranu nechce nikdo hrát, což je pro tohoto stopera ta nejlepší vizitka. Zahrozit umí také při standardních situací, naopak při těch obranných je jen stěží překonatelný.

 

„Obětavý, rychlý stoper nebo krajní bek, na kterého se Lubná vždy mohla spolehnout. Velmi chytrý v předvídání situací, což v kombinaci s jeho rychlostí je pro každého útočníka krajně nepříjemné, popsal kvality svého parťáka Miroslav Jirásek, jeden z klíčových lubenských hráčů.

 

Jan Vrábík (Kněževes)

 

Kapitán Kněževsi, který je pro svůj tým dlouholetou oporou. Základní stavební kámen kněževeské hry, silný v rozehrávce a lídr obranné řady. To vše vystihuje tohoto velezkušeného stopera, který je nesmírně platný i při standardkách, které umí posadit svým spoluhráčům přesně na hlavu nebo rovnou skórovat, což se mu v této sezoně zatím podařilo třikrát.

 

„Jeho styl s přehledem a rozehrávkou se mi líbí a baví mě, uznává kvality zkušeného fotbalisty Jiří Týče, kouč lubenského Baníku.

 

Marek Kučera (Tatran)

 

Velezkušený obránce a kapitán Tatranu je pro zelenobílé velmi důležitým hráčem. Když se nedaří, dokáže tým nakopnout, v defenzivě si splní své a velmi rád si zaútočí. S přibývajícím věkem zraje a na jeho výkony je radost se dívat. Velkou zásluhu má na tom, že je Tatran druhým nejméně inkasujícím týmem soutěže. Když není na hřišti, tatranská obrana je daleko zranitelnější.

 

„Kapitán týmu, který dohlíží na své mladé kolegy, zdůvodnil nominaci a charakteristiku tatranského beka Jan Melč, brankář Janova.

 

Náhradníci: Jakub Kučera (Mšecké Žehrovice), Martin Amler (Janov)

 

Záloha

 

Jiří Urban (Městečko)

 

Obrovský bojovník a dříč, který má neomezený fyzický fond a fotbalem se stále baví. Ikona Městečka, tvůrce hry a kapitán týmu má na střeleckém kontě čtyři zásahy, ale jeho role na hřišti je úplně jiná a nutno říci, že ji plní na výbornou. Většina gólových akcí jde přes něj, dokáže vymyslet geniální přihrávky a hrát proti němu nechcete, protože soupeři nedá na hřišti ani kousek prostoru.

 

„Zkušený hráč, který némá problém prohánět se neúnavně po hřišti a rozdávat přesné míče, všímá si kvality o generaci staršího hráče senomatský mladík Adam Kyncl.

 

Lukáš Roubík (Janov)

 

Motor janovské hry, který má výbornou kopací techniku, své spoluhráče hledá přesnými pasy a je jedno, jestli na krátkou nebo na delší vzdálenost. Přímáky z jeho kopačky jsou obrovskou zbraní a dokáže dát také výstavní góly. Na svém kontě má po polovině sezony tři góly, ale od střílení branek jsou v Janově jiní. Dokáže vymyslet průnikovku klidně z vlastní poloviny a jen ztěží spočítat, kolik připravil gólů nebo nahrávek do gólové příležitosti.

 

„Hráč pro jinou soutěž, nyní hraje fotbal pro radost. Kde mohl být, kdyby mu protihráč nezlomil v dorostu nadvakrát nohu, oceňuje kvalitu a připomíná obrovský talent svého spoluhráče brankář Jan Melč.

 

Michal Čermák (Městečko)

 

Jeho příchod před sezonou do Ohnivce byl dost možná přestupem léta. Na hřišti ho nelze přehlédnout, do kádru Městečka velmi rychle zapadl a na jeho výkonech je znát, že se mezi Ohnivci cítí skvěle. Na svém kontě má několik asistencí, několik přihrávek do gólových šancí, ale také jedenáct branek, což z něj dělá spolu s dalšími dvěma hráči na děleném místě druhého nejlepšího střelce soutěže.

 

„Rychle se adaptoval po přestupu a zařadil se rychle mezi opory týmu. Jako záložník má na kontě jedenáct gólů,“ uvědomuje si důležitost nové posily v týmu hrající kouč Robert Otcovský.

 

Adam Trejbal (Lubná)

 

Lubenský bojovník, který je neustále při chuti, pořád chce míč a když ho má, tak dokáže soupeři znepříjemnit fotbalový život. Sám se postaral o osm branek svého týmu, u několika dalších si připsal asistenci a když ne ani to, tak jistě zaznamenal předfinální přihrávku. S míčem si rozumí a hrát na něj nechce žádný obránce. Srdcař lubenského Baníku zažil povedenou polovinu sezony a v sestavě podzimu nemůže chybět.

 

„Svým výborným pohybem těla prochazí středem hřiště jakoby se nechumelilo, oceňuje kvalitu svého soupeře Adam Kyncl ze Senomat.

 

Dominik Dolák (Tatran)

 

Na kraji zálohy nemůže mít rakovnický tým snad lepšího hráče. Technicky vybavený hráč dokáže hravě přejít jeden na jednoho, své spoluhráče zásobuje přihrávkami do brankových příležitostí a sám má na svém kontě sedm gólů. Při absenci Marka Kučera natáhne kapitánskou páskou a vede svůj tým, který je v polovině soutěže na druhém místě. Na okresní úroveň velmi nadstandardní hráč.

 

„Nevím, jak v jiných zápasech, ale v našem vzájemném souboji měl zbytečně velkou chuť, uznává nasazení a připomíná vysokou prohru s rakovnickým celkem Ondřej Zázvorka, motor týmu Mšeckých Žehrovic a autor krásné branky z poloviny hřiště.

 

Náhradníci: Ondřej Zázvorka (Mšecké Žehrovice), Dominik Varyš (Lubná), Lukáš Fiška (Kněževes), Miroslav Hájek (Tatran), Pavel Hruška (Roztoky)

 

Útok

 

Václav Zuska (Janov)

 

Nesmírně platný hráč pro svůj tým. Z pozice útočníka dokáže zápas sám rozhodnout nebo naopak gól nedá, ale několik v zápase jich připraví. Problém nemá ani s tím, když ho trenér postaví na stopera, kde dokáže zahrát také skvělé zápasy a pomoci svému týmu z jiné pozice. Na svém kontě má aktuálně osm branek a nikde není psáno, že na konci sezony nedosáhne třeba na dvacet. Zkušený fotbalista předvádí stabilně výborné výkony a tým se na něj může vždy spolehnout.

 

„Možná hrál více vpředu vzhledem k počtu vstřelených branek, nicméně ho mám zafixovaného jako obránce. Jeho levačka a přehled ve hře mají velký vliv na hru Janova, zmiňuje univerzálnost janovského hráče jesenický kapitán Petr John.

 

Petr Šnídl (Městečko)

 

Dát hattrick během třinácti minut? Ne, to není sranda. Matador Ohnivce to dokázal, navíc v derby s Pustověty! Na svém kontě má deset gólů a nespočet asistencí. Pro Městečko je nesmírně důležitým hráčem, který se v případě nouze dokáže zatáhnout i do středu hřiště a trápit soupeře z jiné pozice. Několikrát za půl sezonu rozezněl brankovou konstrukci a gólů mohl mít daleko více. Nebezpečný je při zahrávání standardek nebo při autech, i z těch dokáží Ohnivci udeřit. Zkušenosti by mohl rozdávat na potkání a pro každou obranu je noční můrou.

 

„Komplexní, spolehlivý útočník se skvělou kopací technikou a gólovým potenciálem,“ ví o kvalitách svého spoluhráče Robert Otcovský.

 

Náhradníci: Joel Sogbo (Lubná), Jan Kočí (Mšecké Žehrovice)

 

O pozornost si řekla i další jména, náš výběr je ale omezený, a tak si ostatní hráči budou muset na svou šanci počkat a především si o ni říct v nové sezoně svými výkony. Nominace do sestavy roku byla uzavřena před posledním hracím kolem, které by však na složení top jedenáctky nic nezměnilo. V galerii přinášíme výběr fotografií z uplynulého ročníku.

 

A jak vypadala sestava minulé sezony? Tu si můžete připomenout ZDE.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.