HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezona 2022/2023 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Sestava sezóny má omezenou kapacitu. Rozhodující při výběru byly především výkony během celého soutěžního ročníku s ohledem na individuální statistiky, ale především na počet nominací od jednotlivých zástupců všech týmů soutěže. Výsledek? Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého budete zásobovat svými hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče sezony!

 

Brankář

 

Mezi třemi tyčemi je to vždycky velký boj a místo je jen jedno. Pět čistých kont, skvělý výkon a několik fantastických zákroků v každém zápase. To je vizitka Michala Beneše, který byl klíčovým hráčem Pustovět a především díky němu se Sokol v soutěži zachránil.

 

„V sestavě roku bych viděl mezi třemi tyčemi Michala Beneše, v každém zápase předváděl výborné výkony a zákroky,“ uznává kvalitu pustovětského brankáře Jakub Kail z Janova.

 

Náhradník: Václav Fiedler (Olešná)

 

Obrana

 

Kometa této sezony vylétla ve Mšeckých Žehrovicích a jmenuje se Maksym Bondarev. Tento fotbalista začal na kraji obrany, ale postupně ho bylo plné hřiště. První celek tabulky dostal vůbec nejméně branek v soutěži a sám ukrajinský fotbalista zaznamenal osm vstřelených. Krásné i jednoduché góly, ke kterým přidal i několik asistencí.

 

Třetí nejlepší obranu mají v Lužné. A to především díky Petru Mezeiovi a jeho fotbalovému čtení. Jeden z nejmenších stoperů v soutěži umí přitvrdit i v souboji a cesta přes něj vede pouze sporadicky. Jeho technicky vybavená levačka navíc zaměstnávala každou obranu soupeře. Pro Spartu je nesmírně platným hráčem.

 

„Ve svém mladém věku je to zkušený fotbalista, má rychlé nohy a umí číst hru. Zahrát umí na každém postu a pro klub je nepostradatelný,“ nešetří slovy chvály spoluhráč Radek Pokorný.

 

I přes pětizápasovou pauzu kvůli vyloučení ukazoval Jan Elsnic v každém zápase, že je mu tato soutěž malá. V pár zápasech se objevil i v útoku, v krvi má ale zažitý post stopera. S kapitánskou páskou vedl nováčka soutěže do těžkých bojů, které Mšecké Žehrovice zvládaly a výsledkem je první místo a nejlepší obrana soutěže. Na svém kontě má také šest vstřelených branek.

 

Náhradníci: Jiří Votroubek mladší (Čistá), Jan Vrábík (Kněževes), Jaroslav Mutínský (Jesenice)

 

Záloha

 

Levá strana hřiště v Ohnivec aréně je dlouhá léta obsazená a není se vůbec čemu divit. Neomezený fyzický fond Jiřího Urbana nepřestává bavit, stejně tak jeho skvělé výkony. Velezkušený fotbalista si přibývající roky nepřipouští a fotbalem se dokáže pořád bavit. Zároveň je postrachem pro každého soupeře. Jakmile dostane prostor, maximálně ho využije. V průběhu jarní části se přesunul z levého křídla do útoku a na svém kontě má šestnáct gólů.

 

Lukáš Roubík je mozkem janovské hry. Velezkušený fotbalista a kreativní záložník je motorem pro mladé hladové vlky, kteří trhají obrany protivníků na milion kusů. Na svém kontě má sedm branek a několik asistencí. Pro svůj tým je nepostradatelným článkem, zárukou kvality a dvorním nahravačem na góly. Jeho pravidelná dávka fotbalové poezie dotáhla Janov na krásné druhé místo.

 

„Přehled a zkušenosti z vyšších soutěží se v okrese dají uplatnit mnoho dalších let. Má tvrdou a rychlou střelu bez přípravy,“ uznává kvalitu janovského hráče luženský kanonýr Radek Pokorný.

 

Po svém boku má dalšího výborného hráče, který dokáže zahrát jak uprostřed zálohy, tak na jejím kraji a neztratil by se ani v útoku. Na svém kontě má Marek Bradáč deset branek a i jemu nejsou asistence cizí. Má smrtelný tah na branku, nevypustí žádný souboj a na hřišti ho nevidíte unaveného. Další důležitý a silný článek janovské mozaiky, která do sebe skvěle zapadá.

 

Kdyby ho ke konci sezony nelimitovalo zranění, byl by Pavlíkov v tabulce o pár pozic výše a dost možná by hrál důstojnější roli ve finále poháru. I tak byl ale pro svůj celek František Kalaš nepostradatelný. Jeho levačka dokázala každému soupeři pěkně zamotat hlavu. Další fotbalista, kterého je v okresní soutěži velká škoda. Na svém kontě má kromě několika asistencí dvanáct branek.

 

„Kreativních záložníků je v soutěži hodně, jedním z nich je František Kalaš,“ říká o technicky vybaveném hráči hrající trenér Kněževsi Rostislav Hertl.

 

Náhradníci: Jakub Černý (Olešná), Martin Medřický (Lišany), Lukáš Polcar (Pavlíkov), Robert Otcovský (Městečko), Karel Pros (Jesenice)

 

Útok

 

Další stálice v sestavě Městečka má na svém kontě dvacet čtyři branek a to jich mohlo být i daleko více. Petr Šnídl je zabiják, který nemá slitování s žádným soupeřem. I když se na něj obrana protivníka připravuje, stejně najde recept, jak ji překonat. Svou technickou vytříbenost a fotbalovou lehkost umí ozdobit pořádným dynamitem, který se třepotá v síti. Tento zkušený útočník je důležitou součástí nejproduktivnějšího mužstva soutěže a nemůže v sestavě roku chybět.

 

„I přes svůj věk se jedná o stále velice kvalitního a zkušeného fotbalistu, který svou chytrostí dokáže vstřelit gól i z nemožné šance, říká na adresu tohoto hráče luženská ikona Radek Pokorný.

 

Stejně jako kanonýr prvního celku tabulky. Petr Jindra nemohl být před začátkem sezony pro Mšecké Žehrovice lepší posilou. Na svém kontě má dvacet šest tref do černého. Dokáže těžit z týmové hry, individuálně se prosadit a váží si každé asistence svých spoluhráčů, kterou promění v gól. I jemu je soutěž malá, o úroveň výš by se jistě neztratil.

 

Top jedenáctku roku uzavírá nejlepší střelec soutěže Radek Konvalinka. Tenhle janovský snajpr když se rozběhne, tak ho nikdo nechytí. Jeho dvacet osm gólů mluví za vše. Noční můra každé obrany těží ze své rychlosti a obrovskou kvalita má i v zakončení. Míč umí poslat ladně kolem brankáře nebo zavřít oči a protrhnout síť. Druhá nejlepší ofenziva soutěže, pod kterou je podepsaný tučným písmem.

 

Náhradníci: Josef Vejvoda (Lužná), Václav Zuska (Janov), Jan Kočí (Mšecké Žehrovice)

 

O pozornost si řekla i další jména, náš výběr je ale omezený, a tak si ostatní hráči budou muset na svou šanci počkat a především si o ni říct v nové sezoně svými výkony. Nominace do sestavy roku byla uzavřena před posledním hracím kolem, které by však na složení top jedenáctky nic nezměnilo. V galerii přinášíme výběr fotografií z uplynulého ročníku.

 

Jak vypadala sestava podzimu si můžete připomenout TADY.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.