HISENSE SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Máme za sebou vydařený podzim v krajském přeboru a korunovaným půlmistrem se stala Hluboká, která nepoznala hořkost porážky. Po trojici pronásledovatelů se můžeme ohlédnout k velice vyrovnanému středu tabulky, který slibuje na jaro výbornou podívanou. Poslední místo patří Semicím, kde hlavní trenér Marcel Nousek bude mít přes zimu velkou porci práce. Dost ale bylo statistik a podíváme se na ideální jedenáctku za patnáct odehraných kol.

Suveréni v počtu obdržených branek se stali brankáři Hluboké. Aleš Pavelec a Daniel Konečný dohromady obdrželi pouhých šest branek a do sestavy podzimu bylo mezi touto dvojicí těžké vybírat. Nakonec místo brankáře získal Daniel, který za sedm zápasů obdržel pouze jedinou branku a připsal si šest čistých kont.

Všechno ale není jen o brankářích a velkou roli hraje také obrana. Právě kapitán týmu z podzámčí Tomáš Antoš parádně řídil svoji řadu. V Třeboni dokázal podávat vysoké výkony Pavel Tůma a v Rudolfově hrál výborně krajní hráč Filip Peiger.

V záloze Milevska operoval šestigólový Jakub Kortan, v Mirovicích byl vidět exligista Matěj Štochl, s jehož přítomností se výkon nováčka krajského přeboru často zvedl o několik tříd. Druhý nováček z Třebětic se mohl spolehnout na svého kapitána Romana Nehybu a posledního nováčka z Roudného zastupuje ten nejpovolanější, neboli nejlepší střelec soutěže Viktor Kadlec, který vstřelil neuvěřitelných pětadvacet branek.

Útočné trio obsadil aktivní Tom Bílý, který nejen góly dával, ale často svojí rychlostí dokázal vybojovat nebezpečné standardní situace. Třeboň opět táhl v útoku Martin Průcha, jehož gólový účet se zastavil na dvanácti přesných zásazích. Ještě o jeden gól navíc si připsal poslední člen sestavy podzimu. David Lafata opět dokazuje, že fotbal stále umí a jeho branky dokážou být nadále velice důležité.

V sestavě podzimu chybí mnoho zajímavých jmen, které byly za patnáct kol rozhodně vidět. Rudolfov se mohl spolehnout v útoku Martin Fischer, duo Lukáš Macák - Lukáš Gažák nastřílelo hned sedmnáct z pětadvaceti branek Spartaku a Jankov našel oporu v Pavlu Hájkovi. V obraně Týna parádně operoval Matěj Račák, v Třeběticích na pozici stopera vládl Ondřej Černoch a kromě práce dozadu plnil i ofenzivní úkoly Sebastian Hosnedl z Oseku.

Takto bychom mohli pokračovat celý večer. Už jen krátce za zmínku stojí ještě výkony Tomáše Běhouna z Dražic, semického Pavla Keclíka, obránce vzduchotechniků Tomáše Picha, Andriiho Husara z Mirovic a záložní řady Olešníku ve složení Jakub Martinec - Jakub Toth - Lukáš Vojta.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.