HISENSE SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 11.11.2023

0

Máme za sebou poslední kolo podzimní části III. třídy. Z některých utkání si můžete přečíst reportáže i s některými ohlasy zástupců týmů. A kdo se dostal do ideální jedenáctky kola? Podívejte se a případně i zahlasujte pro svého favorita. Kdo se stane hráčem 13. kola? 

V brance je Václav Sýkora z Bavorovic, který udržel čisté konto a svými zákroky pomohl k remíze proti Morkrému. V obraně je Daniel Kočer z Lipí odehrál proti Boršovu skvělé utkání, které ozdobil jednou brankou. Petr Mach z Chrášťan byl důležitým článkem domácí defenzivy a i díky němu porazili rezervu Čtyř Dvorů a Jan Kouba z Mladého, který vstřelil vítěznou branku do sítě Úsilného. V záložní řadě je Patrik Dvořák z Mokrého, který předvedl jeden ze svých nadstandarních výkonů, bohužel z toho byla jen bezbranková remíza v Bavorovicích. Pavel Hezoučký z Dívčic vstřelil neuvěřitelných sedm branek do sítě Kameňáku. Jan Kándl z Lišova "B" vstřelil hattrick do sítě Nových Hradů a Jiří Holinka z Lipí ke svému dobrému výkonu přidal jeden gól. V útoku máme Františka Vaníčka z Chrášťan, který neustále zaměstnával obranu soupeře a byl pro ní velkým nebezpečím. Václav Strnad z Dívčic opět svým bojovným výkonem pomohl mužstvu k výhře a k tomu přidal jednu branku a Lukáš Burda z Lišova "B" vsítil hattrick Novým Hradům. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2023 08:03 do 15.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.