SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Druhé kolo nové sezóny okresního přeboru v Plzni-severu je již minulostí a my pro vás máme opět ideální sestavu kola. Nyní je znovu na vás pomoci nám určit jejího vítěze!

 

Michal Loužecký – Jistota v brance Vejprnic předvedla další skvělý výkon, díky kterému veze jeho tým dva body z horkého hřiště v Ledcích. Penalty soupeře vychytal v zápase i rozstřelu.

 

Jakub Turjanica – Obránce Dolní Bělé přišel na hřiště v 65. minutě a dvěma góly poslal zápas do prodloužení, ten druhý navíc v samotném natavení. Nejprve obešel dva protihráče a zavěsil ranou z hranice šestnáctky, následně uspěl hlavičkou do šibenice. 

 

Filip Socha – Agent v útoku – obránce Nečtin – přispěl dvěma góly, ten druhý byl navíc vítězný, ke skalpu domácí Trnové. Prosadil se i v úvodním kole.

 

Rostislav Kasten – Záložník Zbůchu připravil dvě branky ze tří pro své spoluhráče a byl tak hlavním strůjcem cenné bodu na hřišti Dolní Bělé.

 

Václav Kasl – Forvard Blatnice pomohl vstřelil dvě branky ze tří svého týmu do sítě silných Kožlan a pomohl tak k jejich skolení. Prosadil se i v úvodním kole.

 

Miroslav Adam – Jakýpak copak. Novic v dresu Heřmanovy Hutě zazářil naplno hned ve svém druhém utkání, když hattrickem do sítě Bezvěrova rozhodl celé utkání. 

 

Jakub Antoš – Forvard Líní rozhodl bezbrankový zápas s Křelovicemi po skrumáži v osmaosmdesáté minutě a zajistil tak nováčkovi v soutěži první body.

 

Patrik Mazák – Kanonýr Trnové byl u všech tří branek svého týmu, když po svých individuálních akcích rozdával finální pasy nebo vybojoval penaltu.

 

Daniel Urban – Hráč Mladotic vstřelil polovinu branek svého týmu, tedy dva, z toho ta první byla vítězná. V utkání stihl vše – i žlutou kartu a střídání.

 

Vojtěch Sláma – Byl jediným střelcem Kozolup. Nejprve byl faulován ve vápně, aby následně pokutový kop sám proměnil. Prosadil se i v minulém kole.

 

Tomáš Kříž – Útočně laděný hráč Kožlan se prosadil i ve druhém soutěžním utkání nové sezóny, tentokráte to však na body nestačilo.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.