HISENSE SESTAVA KOLA - 29.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 04.06.2023

0

Devětadvacáté kolo přineslo v krajském přeboru výhradně body domácím týmům a jako jediný host si bod za remízu odvezl Rudolfov. Přinášíme vám, jako obvykle, jedenáctku těch nejlepších hráčů za uplynulé kolo. 

Z brankářů tento víkend bylo na výběr mnoho adeptů. Ať už střelec branky osecký Tomáš Vlk, Josef Flaška, který chytil Táborsku penaltu, a nebo právě Jakub Kozlík. Strakonický brankář sice nezabránil porážce 1-2 na půdě Vajgaru, ale svými zákroky deptal domácí celý zápas. 

Tentokrát čtyřčlennou obranu tvoří stoperská dvojice ve složení prachaticko-semického dua. Jinak řečeno jistota Tatranu Stanislav Legdan a dvoubrankový střelec proti Olešníku, Luděk Zborník. Tyto dva doplňuje na kraji obrany další dvoubrankový střelec z Třeboně, Jan Zavadil a rudolfovský střelec Jiří Prokeš.

Na záloze se objevují hned tři střelci dvou branek ve svém zápase. Jakuba Totha z Olešníku doplňuje osecká dvojice Sebastian Hosnedl s Janem Hochem a posledním členem zálohy je střelec vyrovnávací branky Týna, Milan Tomka.

Na útoku se nachází střelec Trhových Svinů, Josef Kurali, společně se střelcem posledních zápasů Hluboké, Tomášem Peckou. A jak už to v této sestavě kola je pravidlem, oba vstřelili dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 12:10 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.