HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 02.04.2023

0

Máme za sebou 16. kolo okresního přeboru. Předvedli se především týmy ze spodku tabulky. Kdo se dostal do Hisense sestavy kola? Podívejte se a hlasujte pro svého favorita. 

Nezapomeňte hlasovat pro svého favorita. Hráč kola bude mít na konci měsíce možnost vyhrát v losování jednu z cen od našeho sponzora Hisense.   

 

Roman Korbel ze Srubce udržel čisté konto proti Dolnímu Bukovsku. Jistým výkonem podržel své mužstvo, které si došlo pro tři body.

 

Vladislav Adamovský ze Včelné dovedl svůj tým jako kapitán k vítězství. V těžkém utkání vstřelil vítěznou branku. Yahor Hrakholski z Římova vstřelil úvodní branku proti Loko B, ta byla pro vývoj utkání důležitá a Římov si připsal veledůležité tři body. Marián Hurný ze Srubce vstřelil vítěznou branku proti Dolnímu Bukovsku, tým udržel čisté konto.

 

 

Jose Suarez Colin z Úsilného svým výkonem proti Rudolfovu B pomohl k třem bodům. Byl aktivní a předvedl několik pěkných individuálních akcí. Výkon ozdobil vstřelenou brankou, povedenou asistencí a další branku mu vykopl obránce z brankové čáry. Ondřej Polanský ze Včelné střelil vyrovnávací branku proti Dřítni. Odehrál dobré utkání a Včelná slavila tři body. Jednalo se o vítěznou branku, která znamenala tři body. Matěj Fürst ze Zlivi byl proti Borovanům velice aktivní. Vstřelil první branku zápasu, přihrával na branku, která nakonec neplatila a po jeho zahrané standartce padla druhá branka. Jan Horský z Žabovřesk v derby nejprve proměnil pokutový kop a následně přidal ještě druhou branku. Žáby remizovaly s Jankovem B. Matěj Blažek z Borovan patří tradičně k nejlepším hráčům svého týmu. Opět předvedl kvalitní výkon, který ozdobil brankou.

 

 

Petr Vazač z Úsilného patřil k nejlepším na hřišti proti Rudolfovu B. Především jeho dvě branky, byly pro tým velice důležité. Nejdřív doklepl míč do branky a v druhém případě přetlačil v souboji obránce a krásně zakončil. Podržel balón a byl pro tým velice důležitý. Pavel Novák naskočil ze střídačky a v devadesáté minutě vystřelil domácím bod z derby.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2023 10:42 do 05.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.