HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 12.03.2023

0

Víkendem skončilo čekání hráčů i fanoušků na pořádný fotbal. O víkendu se rozehrál krajský přebor, ve kterém většina favoritů nezaváhala. Výkony všech šestnácti týmů vynesly tuto jedenáctku nejlepších.

Jan Dvořáček (FC AL-KO Semice): Brankář Semic předvedl pár dobrých zákroků a svojí jistotou v bráně pomohl týmu podruhé v ročníku porazit Milevsko.

 

Petr Hauser (FK Jindřichův Hradec 1910): Věkem sice ještě dorostenec, ale herně jeden z pevných členů základu. Jindřichohradecký „Iron Man“ předvedl na krajním obránci výborný výkon, kterým pomohl při výhře Hradce v Protivíně.

Jan Meidl (FK Olympie Týn nad Vltavou): Strakonice nedaly Týnu ani jeden gól, i přes svoje šance. Druhý poločas byla navíc obrana domácích pevná jako skála a to vyneslo místo v sestavě kola Janu Meidlovi.

Patrik Kössl (TJ Hluboká nad Vltavou): Třeboň se v duelu s Hlubokou trápila hlavně ve finální fázi útoku, která většinou zápasu končil na dobře organizované obraně hostů.

 

Martin Toman (FK Jindřichův Hradec 1910): Po podzimu byl s patnácti góly na děleném prvním místě v tabulce střelců. V sobotu přidal Martin další dvě branky za šest minut. Pomohl tak k výhře Hradce 3-0, ale i se osamostatnil na prvním místě mezi kanonýry

Michal Mareš (TJ Dražice): Když Kodras vyrovnával v 86. minutě na 2-2, vypadalo to na dělení bodů mezi Dražicemi a Sviny. V 90. minutě ale využil zmatků v obraně právě Mareš, který vstřelil svoji druhou branku v zápase a zajistil tak domácím všechny body.

Martin Miklík (FK Olešník): Dvaadvacetiletý hráč Olešníku předvedl velmi dobrý výkon, který navíc vyšperkoval ještě brankou na 4-0.

Jakub Říský (TJ Osek): Osek si otevřel v Rudolfově střelnici a nasázel domácím osm branek. Dvě z nich nádherně zakončil právě Jakub.

 

Jan Hoch (TJ Osek): Kapitán Oseku vstřelil ještě o jednu branku víc než Říský a slavil tak svůj první hattrick v letošním ročníku přeboru.

Emmanuel Tolno (FC SILON Táborsko B): Loni hráč Dynama v nejvyšší soutěži, teď o rok později šel Tolno vypomoci do béčka Táborska v zápase proti Tatranu. Za necelých šedesát minut ukázal svoji kvalitu a vstřelil hattrick do sítě Prachatic.

Joseph Oloko Ede (FC SILON Táborsko B): Zimní posila z Karlových Varů odehrála, jako Tolno, první zápas za B tým v krajské soutěži. Ede vstřelil v prvním poločas za šest minut dvě branky a pomohl tak velkou měrou k vítězství 7-0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.03.2023 10:00 do 15.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.