Při jízdě na motorce mi v krvi musí kolovat adrenalin, říká hráč kola Jan Sivok

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k vítězství v anketě a zeptám se, jak vypadal zápas z tvéhoo pohledu?
Moc děkuji, ale moji zásluhou to nebylo. Já bych řekl, že jsme vždy ze začátku zápasu zbytečně zakřiklí. Tak to z mého pohledu vypadalo i v Peči. I přes menší chaos ve střední záloze nám nakonec klid na nohy dal Miki v podobě prvních dvou gólů. Zbytek zápasu, až na pár standardních situací Peče jsme diktovali hru my.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Můj výkon by měl posuzovat někdo jiný, nejlépe trenér (smích). Osobně si myslím, že nejlepší výkon jsem nepodal. Snad přijde v důležitějším zápase.
Můžeš prozradit, kdo tě k fotbalu dovedl?
Ne nemůžu (smích). Od mala jsme fotbal jeli s klukama na vesnici jen tak pro zábavu. A právě kamarád ze srandamačů mě přemluvil abych šel hrát do Žirovnice, že jich je tam málo (smích).
Jak jste zatím spokojeni se svým umístěním?
Myslím si, že nikdo z týmu si na naše umístění nemůže stěžovat. Rozehranou sezónu máme dobře. Jen neusnout na vavřínech. Škoda jen, že Stará Hlína neztratila body ve Starém Hobzí nebo s Číměří.
Na co z prostředí fotbalu vzpomínáš nejraději a naopak na co bys nejraději zapomněl?
Tak určitě jako každý hráč rád vzpomínám na výhry a zapomínám na prohry.
Ve kterých klubech jsi dříve působil?
Začínal jsem v patnácti letech v Žirovnici, kde jsem sotva odehrál jarní část. Potom jsem se dlouhou dobu (asi osm let) flákal. Naštěstí mě oslovilo Staré Město pod Landštejnem, kde jsem odehrál spoustu sezón do letoška. Mezitím jsem si zahrál jednu sezonu v třeboňském béčku.
Máš nějaký oblíbený tým, kterému fandíš?
Já osobně fotbal na vysoké úrovni moc nesleduji. Jelikož jsem Jihočech, tak jedině Dynamo.
Co rád děláš ve svém volném čase, když zrovna nehraješ fotbal?
Kromě fotbalu, ve svých volných chvílích rád chodím hrát lední hokej na zimák v Jindřichově Hradci. Člověk si po sportovním výkonu udělá pořádnou žízeň na pivo. Takže sedneme do hospody. Což je další věc, kterou praktikují ve volném čase s kamarády. A ta poslední je má motorka. Při jízdě na ní mi v krvi musí kolovat adrenalin. Což je pocit, který k životu vyžaduji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.