Věřím, že v posledních kolech získáme body a bude klidná zimní pauza, říká hráč kola Tomáš Obranec

V 7. kole OP Poutník ligy hrála Červená Řečice v Černovicích. Tomáš Obranec, hráč 7. kola, se v zápase prosadil dvakrát, první poločas uhráli remízu, neúspěch odhalilo druhé dějství. Nyní Vám přinášíme rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Tome, gratuluji k vítězství v anketě – Sestava kola 7. kolo Poutník ligy, co na to říkáš, v minulém roce ses v sestavě kola objevil minimálně třikrát, pravděpodobně máš mnoho fanoušků, kamarádů, kteří Ti poslali hlas, přeci jen mezi tebou a Lukášem Houdkem na druhé příčce byl značný rozdíl v počtech hlasů.
Ahoj, minulý rok to kluci z našeho týmu vyhrávali skoro při každé situaci. Nějak cíleně jsem netoužil rozhovor vyhrát, ale i tak se podařilo.
Jak bys utkání v Černovicích ohodnotil?
V Černovicích se nám cca do 30. minuty celkem dařilo, akorát když se vrátím škoda nesmyslného mávnutého ofsajdu, který ale ještě v té době nic neřešil. Domácí v druhém poločase ukázali sílu a i v konečném výsledku si výhru zasloužili. Jediné co celkem kvalitnímu utkání udělalo kaňku, bylo neakceptovatelné chování domácích fanoušků, skrz kopání do konstrukcí střídaček a velmi hrubé nadání realizačnímu týmu. Domácí trenér se potom za ně omlouval.
Váš vstup do sezóny asi neproběhl tak, jak jste si přestavovali, čím myslíš, že by to mohlo být? S jedním bodem nyní působíte na posledním místě tabulky, kde myslíš, že skončíte na konci sezóny?
Celkem dost silný los na začátek soutěže, hlavně je to dáno i velkou marodkou, kterou trpíme už druhým rokem, ale věřím, že v posledních kolech získáme body a bude klidná zimní pauza.
Který tým Tě v okresu nejvíce překvapil? Kdo je podle tebe favoritem soutěže?
Favorit určitě Horní Cerekev a Speřice.
Na jakém hřišti se Ti za tvou kariéru hrálo nejlépe?
V Olomouci tam byl slušný pažit, tady v soutěži skrz kvalitu určitě Speřice.
Vím, že fandíš Slavii, ale co říkáš na skupinu a výsledky Viktorky Plzeň v Lize mistrů?
Dalo se očekávat, že moc míče si neužijí, ale celkem zklamání hlavně na Bayernu, kde nepředvedli nic. Třeba ještě překvapí.
Sleduješ často portál fotbalunas.cz? Koukáš na výsledky a reportáže ze zápasů? Posíláš často své tipy na zápasy?
Sleduji cca 3 soutěže včetně naší, naší soutěž tipuji každý kolo, ale zatím nic moc.
Tome, díky za rozhovor a přeji hodně štěstí!
Díky taktéž, Ahoj

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.