Přál bych nám lepší střed tabulky a výše, říká hráč kola Karel Vágner

Ve 4. kole OP Poutník ligy Pacov na domácí půdě přivítal Žirovnici B. Tento zápas domácí jednoznačně vyhráli 2:0. Na konečném výsledku se podílel právě Karel Vágner, který na pole nastoupil až v 62. minutě. Jeho samostatný únik a závěrečné zakončení ho vyšvihlo do sestavy kola. Pacov si tak na konto připsal již druhou výhru, po neúspěšném začátku podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Karle, především gratuluji k výhře v anketě Sestava kola – 4. kolo Poutník ligy, co na to říkáš?
Ahoj, na začátek bych podotkl, že je to pro mne obrovské překvapení. Vůbec jsem nevěděl, že figuruji v sestavě kola, dozvěděl jsem se o tom až od kamarádů. Hlavně jsem nečekal, že bych tuto anketu mohl vyhrát, tímto bych tedy chtěl poděkovat všem, kteří mi dali svůj hlas! Ačkoliv je to pouze v okresu, tak mi to udělalo velkou radost, protože fotbalu se už nevěnuji tolik jako dřív, pacovskému „B-teamu“ občas pomohu, když mám zrovna čas a chuť.
Jak bys domácí zápas s Žirovnicí ohodnotil?
Pořádně nevím, jelikož jsem viděl až druhý poločas, na který jsem dorazil těsně před hvizdem na konci první půle. Jinak obě mužstva hrála poměrně kvalitní fotbal, který byl chvílemi nahoru dolů.
Toto je váš druhý vyhraný zápas, po nevydařeném začátku podzimní části. Příští týden hrajete v Kamenici n/L, která teď měla volný los. Jaké máš od tohoto zápasu očekávání?
Myslím si, že zápas bude vyrovnaný a rozhodnou chyby, jak už tomu v této lize bývá.
Předpokládám, že máte v kabině určitý sazebník pokut, kdo vůbec v kabině drží kasu a kolik tě to bude stát?
Ano, v kabině se pokutuje, ale jelikož za tým nastupuji zřídka, tak ani nevím, kolik mě to bude stát. To zjistím asi až později.
Minulé kolo vyhrál váš gólman Jirka Švec, toho jsem se ptal, kde vidí Pacov na konci podzimu. Jaký tip na umístění v tabulce máš ty?
Ano, koukal jsem na to, tímto bych mu chtěl ještě jednou pogratulovat. Šance týmu se budou odvíjet od kvality týmu, tedy nejde přesně říci, jak na tom Pacov bude, mohou se přihodit zranění a jiné věci. Přál bych nám lepší střed tabulky a výše, ale to je zatím ve hvězdách, jak tomu nakonec bude.
Kdo je podle tebe favorit podzimní části a jaký tým tě nejvíc v soutěži překvapil?
Top 3 bych tipoval rezervu Speřic, dále tým Čejova a tým Černovic. Překvapilo mě umístění Červené Řečice po uplynulých čtyřech kolech.
V kolika jsi vlastně začal hrát fotbal? Máš nějaký vzor, ke kterému vzhlížíš?
S fotbalem jsem začal poměrně pozdě, cca v patnácti, ačkoliv jsem ho chtěl hrát odmalička. Již od školních let jsem zbožňoval Lionela Messiho kvůli jeho přehledu o hře, rychlosti a šikovnosti.
Co mimo fotbal rád děláš?
Je toho poměrně dost, ale ve zkratce hraji florbal, rád posiluji, trávím čas s kamarády.
Určitě sleduješ Fortuna ligu, komu fandíš a kdo si myslíš, že získá titul?
Ano, sleduji a fandím už mnoho let Viktorii Plzeň, přál bych si, aby ho vyhrála právě ona, jako asi každý fanoušek přeje titul svému týmu.
Sleduješ vůbec portál fotbalunas.cz? Zjistil jsi sám, že si nominován, nebo ti někdo anketu přeposlal?
Moc ne, proto jsem byl překvapen, když jsem se dozvěděl, že jsem v sestavě kola, a pak, že jsem ji i opanoval. Přeposlali mi ji spoluhráči.
Karle, díky za rozhovor a přeji hodně štěstí!
I já děkuji, fotbalu zdar!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.