Josef Polena: Do souboje bych určitě nechtěl jít s Davidem Pavlovským, který vás okopává, dokud vám míč nesebere

Čtvrté kolo je za námi a my jsme položili pár otázek nejlepšímu hráči. Tím se stal obránce Chanovic, Josef Polena. Jakému týmu fandí, proti kterému ze spoluhráčů by nikdy nešel do souboje nebo co hráči Chanovic dostanou, pokud se umístí do 6. místa. To vše se dozvíte v rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o nejlepšího hráče 4. kola. Je to pro vás překvapení?
Děkuji moc, celkem to pro mě překvapení je. Určitě se o hodně hlasů zasloužili kluci z týmu. Rád bych poděkoval všem lidem, kteří pro mě hlasovali.
V posledním zápase se vám podařilo porazit silné Dobřany. Když se podíváte na zápas zpětně, jak byste ho zhodnotil?
Dobřany byly silným soupeřem, který nám nedal nic zadarmo, určitě to bylo překvapení, že jsme je dokázali porazit, ale řekl bych, že vítězství bylo naprosto zasloužené. Z jejich předchozích výsledků šel docela respekt, takže jsme hrozně rádi, že jsme je porazili. Všichni jsme makali na 100 procent a dodržovali pokyny trenéra. Chtěl bych pochválit celý tým, jak to zvládl.
Jste takový fotbalový univerzál, který si za kariéru vyzkoušel snad všechny posty včetně brankáře. Nyní nastupujete ve středu obrany, myslíte si, že už tam zůstanete?
To určitě jsem a opravdu jsem vyzkoušel všechny posty, pár let jsem i chytal, ale postupně mě to táhlo do pole. Myslím, že asi ano, ale budu hrát tam, kde týmu budu nejvíc platný.
Považujete se za stopera, který se nebojí přitvrdit?
Tak to rozhodně ne. (směje se) Jsem to většinou já, kdo dostane od soupeřů naloženo.
S kým z týmu byste do souboje nikdy nešel?
Tak jedním z nich je určitě David Pavlovský, který vás okopává, dokud vám míč nesebere. (směje se) A dalším je Ondřej Skuhravý který je rovněž hodně důrazný.
Máte vy nebo někdo z kabiny nějaký neobvyklý předzápasový rituál?
Abych řekl pravdu, tak jsem si nikoho nevšiml, že by dělal něco neobvyklého. Ale budu sledovat kluky a zaměřím se na to, co kdo dělá. (směje se)
Prozradíte nám, kdo ze spoluhráčů je na tréninku nejlínější?
Línej jsem celkem já, nemám moc rád běhání a nejradši bych hned od začátku tréninku šel střílet na bránu, ale to by u trenéra neprošlo. (směje se)
Co nějaký oblíbený tým nebo fotbalový vzor?
Tak tady je to celkem jasný a to FC Barcelona a z českých týmů FK Příbram, mám to kousek, takže se dost často jezdím dívat na jejich zápasy. A z hráčů Andrés Iniesta a Neymar.
Zajímaly by mě vaše zájmy či koníčky mimo fotbal.
Celkem mě baví tenis, rád koukám na filmy a v zimě, když nepracuju, tak si občas zahraju xbox a taky rád zajdu s klukama na malinovku a pár slivovic. (směje se)
Jaké jsou ambice a cíle klubu na novou sezónu, popřípadě jaký je váš tip na umístění Chanovic po podzimní části?
Zrovna teď po zápase s Dobřany proběhla menší sázka, že pokud budeme do 6. místa, tak dostaneme prase na dokopnou. Pokud budeme hrát stejně jako poslední 2 zápasy a budou se nám vyhýbat zranění, tak můžeme být určitě ještě výš, uvidíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.