Nemůžu rozvíjet svůj ofenzivní potenciál, posteskl si hráč plzeňské Doubravky a také hráč 28. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Gratuluju k vítězství v sestavě kola. Dostal si 77% hlasů, jaký je to pocit? Kdo si myslíš, že hlasoval pro tebe?
Děkuji, pocit znám, snad je to potřetí za dobu, co váš portál pořádá tuhle hlasovací soutěž, kdy jsem zvítězil. Hlasovali hlavně spoluhráči, něco málo se odhlasovalo určitě v práci a možná nějaká fanynka. (smích) Bereme to jako příjemné týmové zpestření a ukázku soudržnosti a vzájemné podpory, protože nejsem prvním vítězem v této sezoně.
Jak jsi viděl páteční zápas v Rokycanech?
Zvláštní zápas, velmi rychlý a pěkný trávník, v první půli náznaky šancí na obou stranách, obě mužstva chtěla hrát fotbal, zároveň velmi tvrdý v osobních soubojích. Před půlí jsme se dostali do vedení po pěkné akci. Druhý poločas naprosto otevřený s velkými šancemi na obou stranách a dobrými zákroky gólmanů. Asi poměrně infarktový pro diváky a hlavně pro trenéry. Cenné 3 body.
Na Doubravce se říká, že jsi počítáš i druhé asistence jak v hokeji. Kolik jich máš tedy?
Letos mám spíš třetí a čtvrté asistence, ale je to dáno i tím, že jsem momentálně na stoperu a nemůžu prodat svůj ofenzivní potenciál. (smích) Když trošku zvážnim, opravdu vnímám druhé asistence jako zajímavou statistiku, která mnohdy ukazuje zajímavý dlouhý balón, předfinální průnikovou přihrávku a podobně a dokáži ji ocenit stejně jako samotného střelce či nahrávače.
Nepřemýšlel jsi se přihlásit na MČR v páce? Po Plzni se říká, že si nejsilnější v Západních Čechách.
Páku sám nijak nevyhledávám, ale když kluci chtějí, vždy se utkáme.. je pravdou, že za poslední roky ale čekám na někoho kdo by mě alespoň zremizoval.
Předáváš své cenné zkušenosti hráčům jako je Dušan Künstner nebo Karel Rozboud u Morgana s Colou?
Myslím, že zrovna tihle dva už jsou zkušený dost. (smích) Celkově v hospodě rozebíráme všechno možné a dokážeme si říct i nepříjemné věci a chyby, které jsme zejména v posledních zapasech eliminovali a útočíme na TOP4.
Řadíš tutu cenu mezi nejvyšší, které si v kariéře prozatím dostal?
Pro mě osobně bylo nejvyšším oceněním zvolení hráčem sezóny před čtyřmi, volila kabina a realizační tým, toho si vážím asi nejvíc. Ale jsem hlavně rád, že se daří týmu, držíme střed divize, hrajeme s odchovanci a hráči, co mají vztah ke klubu.
A na závěr můžeš někomu něco vzkázat, třeba i těm, kteří si pro tebe tuty otázky připravili. Poradím ti, byli to futsalisti z Doubravky.
Přál bych nám všem, aby byl svět zase normální.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 6. 2022 19:38
https://i.gyazo.com/8c91920efb41f04f3537e52025dcb742.png