ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Jan Jindra z Unionu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Trefil jste se dvakrát v dvou zápasech. Piloval jste koncovku ?
Ne, nijak zvlášť nepiloval, jen jsem poslední dva zápasy dostal od trenéra trochu jiné úkoly. Asi už nevěděl co se mnou. Hraju blíž soupeřově brance a když přijde šance, snažím se ji využít. To je celé, žádná věda. To, že to teď dvakrát po sobě vyšlo, je ale zásluha celého týmu. Já jsem jen slíznul smetanu.
Jak jste spokojený s postavením unionu v tabulce? Měli jste větší ambice ?
Neměl bych to říkat, ale jsem spokojený. Upřímně, nečekal jsem že budeme mít po sedmi jarních kolech šest výher. Ale těší mě to. A těší mě, že se po trochu jalovém období, na unionu sešla fajn parta, která funguje nejen na hřišti. Budu samozřejmě rád, když na stejné vlně pojedeme i dál. To že jsem spokojený neznamená, že nemáme chuť vyhrávat.
Gratuluji k výhře nad Černicemi . Co podle vás zápas rozhodlo ?
Nechci naší výhru nijak shazovat, ale soupeř se asi nesešel v úplně optimální sestavě. Na druhou stranu i u nás byla v průběhu zápasu nějaká vynucená střídání. Takže rozhodlo to, že jsme se dokázali čtyřikrát prosadit a Černice ne. Vyhráli jsme zaslouženě.
V příštím kole jedete na půdu Prazdroje co od zápasu očekáváte?
Přál bych si aby to byl hezký fotbal, aby to bavilo nás i soupeře. Tak to ale s Prazdrojem nebývá. Spíš je to dost urputné a plné osobních soubojů. Očekávám to samé i tentokrát. Důležitý bude výkon rozhodčího. Věřím, že se nám podaří navázat na předchozí výsledky a vyhrajeme. Bude to chtít pevné nervy a trpělivost.
Kde jste fotbalové vyrůstal?
Od malička jsem hrál hokej. Fotbal byl doplňkový sport. Takže fotbalově jsem vyrůstal na chalupě v Hodovizi a v Řesanicích když jsme s tátou a bráchou kopali o zeď, nebo hráli nohejbal. S fotbalem jsem pořádně začal až po dvacítce na Unionu. Pár sezón jsem odehrál v Nezbavěticích, ale jinak Union. A tak to asi i skončí.
Jaké jsou vaše cíle v této sezóně?
Cíle jsou vysoké. Chtěl bych, aby fotbal bavil mě, a i ostatní kluky v týmu. Fotbal je kolektivní sport a bez dobré party to zkrátka nejde. Tak doufám, že budeme vyhrávat a bude nás dál bavit se scházet úterý, čtvrtek a víkend v co největším počtu.
Máte nějaké jiné koníčky než fotbal?
Na koníčky nezbývá už tolik času jako dřív. Mám skoro dvouletou dcerku, tak to je teď kůň číslo 1. Ale když to jde, tak rád sednu na kolo, jdu si zahrát tenis nebo si něco přečtu.
Jaký je váš oblíbený fotbalový klub?
FCVP, kdo jiný? Rád chodím na zápasy. Je to příležitost potkat se s přáteli, dát si na stadionu klobásu a pivo. Ani ve snu mě nenapadlo, že v Plzni uvidím hrát Bayern Mnichov, Manchester city, nebo Real Madrid. Navíc když se udělá titul jako letos, je to odměna za to, že člověk chodí do hlediště i v únoru...
Největší úspěch kariéry?
Že ve svých letech alespoň trochu stačím tempu a můžu s klukama dál hrát. Snad to ještě nějakou dobu vydrží, aby si mě v šatně nechávali už jen jako talisman.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.