Chceme zlepšit podzimní umístění, netají chrášťanské cíle Kryštof Loula

Nelehký zápas za sebou mají Chrášťany, které skoro polovinu zápasu hrály proti početně oslabené Kroučové. Brzké vyloučení kapitána domácích klid na kopačky Slavoje nepřineslo a ten se musel bát do poslední minut o své vedení. Úvodní trefa Kryštofa Louly se ukázala jako vítězná. V dalším zápase tento všestranný sportovec ukázal, že je velkou hrozbou pro každého soupeře. S hráčem kola přinášíme tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Máte za sebou náročný zápas v Kroučové. Vítězství se ale nerodilo snadno. Pomohlo vám brzké vyloučení soupeře nebo ho to paradoxně nakoplo?
Zápas to byl náročný, to je pravda, ale myslím, že jsme si za to mohli sami. Po prvních dvou gólech jsme měli přidat třetí a byl by klid. Místo toho málem sklapla Csaplárova past. Hned na začátku druhé půle jsme dostali branku na 1:2 a konec zápasu jsme přežili díky tyčce. Co se týče červené, tak bych řekl, že to soupeře nakoplo. Pro nás bylo sice více místa, ale nedokázali jsme to využít.
Co tě bude stát nejvíce hlasů v sestavě kola do kabiny?
Záleží, jestli si toho někdo všimne. Doufám, že mě to nic stát nebude (smích).
Jak probíhala chrášťanská zimní příprava?
Během přípravy jsme se scházeli na tréninky jednou týdně o víkendu a týden před začátkem jsme měli jeden přátelák.
S jakým cílem půjdete do zbytku soutěže?
Rozhodně zlepšit podzimní umístění, s tím jsme nebyli absolutně spokojeni. Postupové ambice nemáme, ani jsme neměli, ale být v horní polovině okolo pátého nebo šestého místa by bylo super.
Nastaly v kádru Slavoje během zimní přestávky nějaké změny?
Změny v zimě nenastaly žádné.
Na podzim ses trefil osmkrát. Jakou metu si dáváš do zbytku sezóny?
Popravdě žádnou metu nemám. Jsem rád, když mi to tam padne, ale hlavně, když to pomůže týmu bodovat.
Patříš mezi hráče, kteří se zimní přípravou nemají problémy nebo je to něco, na co se celý rok rozhodně netěšíš?
Já zimní přípravu v podstatě nevnímám. Jelikož hraju ještě basket a futsal, tak v podstatě zimní pauzu nemám žádnou (smích).
Soutěž začala svou druhou polovinu a o postup se popere hned několik týmů. Koho tipuješ na celkového vítěze?
Na čele tabulky jsou karty v podstatě rozdány jasně. Máme v soutěži čtyři týmy, které pravděpodobně zabojují o postup. Můj osobní tip je Pavlíkov. Šli do soutěže s tím, že chtějí postoupit a herní projev tomu odpovídá. Samozřejmě nás čeká jedenáct kol a může se stát cokoliv, ale za mě jsou favoriti na postup.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.