Těším se na kamarády, na to, že se to na hřišti povede a pak to oslavíme, říká hráč kola Stanislav Kadlec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stando gratuluji vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Díky za optání, vítězství 10:0 si v soutěžním utkání nepamatuju a to už pamatuju dost :-) První půle byla herně vyrovnaná, ale pak jsme domácí tým třetím a čtvrtým gólem zlomili a přidali jsme další pěkné góly. Jarošov se sympaticky snažil dát alespoň čestný úspěch, ale vracet do obrany nestíhal. Počasí parádní, diváků z Hlíny plné lavičky, takže pro nás povedené odpoledne.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Konečně jsem ze dvou metrů přestal přestřelovat i ochrannou síť a trefil zařízení :-) Myslím, že nám to šlapalo celému týmu a ty dva góly v prvním poločase byly důležité.
Zatím se držíte v popředí tabulky. Jaká panuje nálada v kabině a máte nějaký vítězný rituál?
Tak v kabině máme poslední roky výbornou partu i s trenéry a všemi okolo hlineckého fotbalu. Dokážeme udržet náladu, i když se všechno nepovede. Nejsme kapela, abychom furt vyhrávali. Proto se taky my starší ještě hecneme na tréninky a zápasy, i když druhý den po zápase vypadáme jak závodníci z paralympiády. Jinak rituál mám jediný - vysvětlovat o víkendu doma, proč zase jedu na ten blbej fotbal :-)
Nyní přivítáte Číměř. Co od zápasu očekáváte a jaký výsledek vás uspokojí?
Jedeme na vítězné vlně, doma si věříme. Takže dáme minimálně tři góly a vyhrajeme.
Na jakém postu nejraději nastupujete?
Hrával jsem stopera, předstopera a středního záložníka. Teď mě kluci dali do útoku, takže jsem povýšil. No spíš to bude proto, že tam toho moc nezkazím a o poločase mě v klidu vystřídají. Naštěstí přišlo několik mladých šikovných kluků, kteří běhají i za mě.
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Každého baví něco, nás fotbalisty fotbal. Myslím, že jako všichni se těším na kamarády, na to, že se to na hřišti povede a pak to oslavíme. Pro mě je to navíc jeden ze způsobů, jak udržet svojí váhu alespoň na úrovni středně velkého hrocha :-)
O víkendu se bude hrát bez diváků. Má to smysl nebo byste soutěže přerušil?
Každý už vidí, že se přeruší nejen soutěže, ale i tréninky a vůbec veškeré setkávání více lidí. Bude to depresivní zima. Doufám, že alespoň profesionální fotbal zůstane zachovaný za cenu neustálého testování a bez diváků, ať se máme na co v televizi koukat. Sledovat utkání ČSSR proti SSSR z roku 1960 není úplný šlágr.
Myslíte si, že se ještě letos budou hrát mistrovská utkání?
Do jara je dohráno, ale na jaře vysvitne sluníčko a věřím, že se potkáme zase na hřišti. Každá generace si prošla nějakou zkouškou, a tahle se dá za cenu nějakého odříkání a vzájemné pomoci zvládnout, zaplať pánbůh ten protivný virus tolik neubližuje dětem. FK SH OLÉÉÉ a hlavně pevné zdraví všem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.