Hattrick jsem dal snad poprvé v životě, říká Jan Kováčik

Nejvíce hlasů v sestavě úvodního hracího víkendu získal na základě diváckého hlasování Jan Kováčik. Kroučová si připsala proti Čisté vítězství, za kterým stojí především hattrick tohoto hráče, který mu vynesl ocenění hráče kola. Nyní s ním přinášíme tradiční rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, první mistrovský zápas máš za sebou a diváci tě hned zvolili hráčem kola. Očekával jsi zařazení do top jedenáctky a co říkáš na celkové prvenství?
Protože se mi zápas gólově povedl, tak jsem to trochu očekával. Mám z prvenství dobrý pocit, protože jsme zápas poctivě odmakali a vítězství v anketě je taková třešnička na dortu. Jinak o hlasování se postarali hlavně spoluhráči a čekají, kolik z toho kápne.
V zápase jste šli rychle do vedení, Čistá ale dvakrát korigovala. Co vašemu výkonu v tomto duelu chybělo a co vás naopak dotáhlo k výhře?
Už před zápasem nám bylo jasné, že zápas nebude jednoduchý. Čistá omladila a je to na její hře znát. Zápas určitě ovlivnila naše nedisciplinovanost, když jsme po dvou červených dohrávali v devíti. K výhře nás dotáhla bojovnost a moje střelecké schopnosti.
Hattrick hned v prvním kole. Co od tebe mohou očekávat fanoušci a čtenáři našeho portálu do příštích zápasů?
Já moc gólů nedávám, takže je klidně možné, že už se gólově neprosadím (smích). Ale samozřejmě se budu dál snažit, aby se mně i týmu dařilo s dělali jsme radost naším fanouškům.
Jaký si na svůj třígólový počin zaznamenal ohlas?
Hattrick jsem dal snad poprvé v životě a protože opravdu nejsem žádný střelec, tak poslouchám spíš narážky, že Čistá hrála bez gólmana atd...
Fotbal se vrátil na okresní pažity po velmi dlouhé době. Jak se změnil kádr Kroučové?
V týmu skončil akorát Petr Kavka. Jinak se k nám po delší době vrátil ze Mšeckých Žehrovic Jirka Rais. O dalších posilách jednáme, tak doufám, že se nám podaří ještě někoho přivést.
Jaké máte do letošní sezóny cíle?
Chceme se fotbalem hlavně bavit, protože minulá sezona nebyla dobrá. Čím budeme v tabulce výš, tím bude samozřejmě radost z fotbalu větší.
Věříš, že se letošní ročník plnohodnotně dohraje nebo opět nastanou komplikace, které soutěž ukončí?
Doufám, že soutěže se normálně dohrají. Covid tady s námi bude už asi napořád, tak se s ním musíme naučit žít a ne pořád vše rušit a zakazovat.
Co říkáš na vyřazení plzeňské Viktorie z předkola Ligy mistrů?
Je to ohromná škoda pro český fotbal, mohli jsme mít už tři jisté účastníky v evropských pohárech. Vypadnout kvůli gólů z devadesáté páté minuty je hodně nepříjemné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.