Hráč kola Jakub Sova byl i nominován na tréninkový kemp reprezentace U17

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Jakub Sova – FK Tatran Prachatice B. V zápase proti Dražejovu zaznamenal hattrick.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Do zápasu proti Dražejovu jste nastoupil den po utkání za váš A-tým, cítil jste na sobě únavu a jak se vám hrálo?
Děkuji moc! Za prvé chci poděkovat všem, kteří mi udělili hlas, bez nich bych se vítězem této ankety nestál. V sobotu jsme sehráli náročné utkání v těžkých podmínkách proti Trhovým Svinům, takže nějaká lehčí únava byla určitě znát. Do zápasu s Dražejovem jsme šli do zápasu s tím, že hrajeme o záchranu, že potřebujeme vyhrát, a to se nám podařilo. Bylo anglický počasí, nějaký góly jsem dal, takže mně se hrálo dobře
O poločase jste střídal z důvodu zranění, nebo že už bylo rozhodnuto?
Měl jsem dovoleno od trenéra pouze poločas, takže jsem rád, že nám to tam napadalo v prvním poločase, utkání jsme rozhodli takhle brzy a nemuseli se stresovat do konce zápasu.
Za B tým jste vstřelil šest branek s kolika góly byste byl spokojený na konci sezóny?
Dokud to tam bude padat, tak budu spokojen, ale raději bych byl, kdyby to tam taky padalo za A-tým
Považujete se tedy spíše za hráče A-týmu?
Určitě se považuji za člena A-týmu, ale máme s trenérem dohodu, že když budeme za A-tým vyhrávat a sbírat body, tak mám dovoleno jít pomoct klukům za B-tým, kteří potřebují to samé. Takže jsem rád, že se body sbírají na všech frontách.
Jaký typ hráče jste? Spíše technický, důrazný, rychlostní…
Nechci lhát, ať si každý udělá svůj obraz, jak mě vidí.
Záludná otázka. Představte si celou jedenáctku sestavenou jenom z vás. Jakou soutěž byste asi tak mohli hrát?
Tak to by bylo hodně zajímavý a vtipný. Největší slabinou by byl určitě brankář společně s bráněním standardních situací, kde by hrála roli naše výška. A myslím si s tím, co předvádí Sparta Praha tenhle rok, tak si dovolím říct, že bychom jí dali krásného bůra. (Ať to fanoušci ACS berou s nadhledem).
Jaká je vaše fotbalová kariéra?
Asi taková jaká být měla. Ten nahoře to určitě, takhle zamýšlel a zamýšlí. Vyzkoušel jsem si největší soutěže v žácích, dorostech, juniorech. Přidal pár tréninků s A-týmem Příbrami, byl nominován v U17 na tréninkový kemp reprezentace. Bohužel vinou zraněních a operacích mi to bylo trochu znepříjemněno a pozastaveno… Ale jsem strašně rád, že se mi tohle poštěstilo a uvidíme, co bude dál…
Mini dotazník Jakuba Sovy:
Hráč s nejlepší kopací technikou?
Za mě asi Paul Scholes společně s Alessandrem Del Pierem.
Kdo je z týmu nejrychlejší?
Asi si dovolím tipnout sebe, i když pár adeptů tam určitě je, co mi šlapou na paty, takže jsem rád
Nejzkušenější hráč z týmu?
Jiří Růžička st.
Kdo v soutěži vyhraje krále střelců?
I.A třída – Určitě bych to přál Matýskovi (Matyáš Babka), je to rozený střelec. Na jaře mu to tam padá, ale bude mít co dělat, aby se dotáhl na prvního. Takže za mě Roman Illiev. I.B třída – Tam to přeji klukům z Vacova, ať se poperou mezi sebou Ziťák s Toníkem. (Filip Zitta, Antonín Bujok)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.