Někteří stráví poklidný večer s rodinou a ti zbylí rozebírají odehraný zápas v barech až do rána, říká k tachovským oslavám Marek Skopový

Posledním podzimním hráčem kola se stal Marek Skopový z Tachova, který rozhodl o bodovém zisku svého celku proti béčku Táborska dvěma góly. Nyní přinášíme s tachovskou devítkou rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za zápas s Táborskem ses dostal do sestavy kola, kterou jsi následně ovládl. Čekal jsi samotné zařazení a následné prvenství?
Tak trošku jsem tušil, protože se jen tak nepoštěstí dát 2 góly v jednom utkání. A navíc jako třešnička to byly moje první góly v sezóně.
Bohatý zápas na góly, ve kterém se ti podařily dát hned dva. Sami jste ale inkasovali také zbytečně. V čem byl problém?
Konečně to tam padlo a hned 2x. Inkasované góly byly laciné a zbytečné, před utkáním i o poločase jsme si řekli nějaké instrukce, které musíme plnit, ale bohužel se tak nepodařilo. Navíc jsme si vstřelili vlastní gól a dělali jsme hloupé chyby.
Podzimní část je za námi. Jak jsi ty sám osobně spokojen s umístěním?
Vždycky může být lépe, ale jsem rád, že jsme skončili do pátého místa. Bojujeme o každé body, protože divize je nevyzpytatelná a vyrovnaná.
Dáváš si do sezóny konkrétní cíle, např. určitý počet branek či asistencí?
Nedávám, jsem rád za každou minutu na hřišti, získávám zkušenosti. Jsem samozřejmě rád, když přispěji týmu gólem nebo asistencí.
Kdo vás táhne nejvíce na hřišti a kdo dělá srandu v kabině?
Na hřišti bojujeme všichni, ale uprostřed máme maratonce s vlčí krví Martina Šáchu. A o srandu v kabině se nejvíce stará trio Houdy, Bláža a Čiko, až by nevěřili, čeho jsou schopný (smích).
Jak se v Tachově slaví výhra?
Takže klasika - pokřik a následné oslavy jsou individuální, někteří stráví poklidný večer s rodinou a ti zbylí rozebírají odehraný zápas v barech až do rána (smích).
Kdo je tvým fotbalovým vzorem a jakého fotbalistu naopak nemůžeš vystát?
Mezi mé vzory patří Lionel Messi, Paulo Dybala a Kylian Mbappé. Ne, že bych ho nemohl vystát, ale nemám rád Ramose.
Otázka z kabiny: Proč dáváš přednost náctiletým selčnám před vyzrálými dámami?
Sice se říká, že na starém kole se naučíš nejlépe jezdit, ale co je moc, to je moc. Dávám radši přednost slečnám, které se pohybují kolem hranice mého věku +- (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.