Podzim v Poutník lize uzavírá vítězství Luboše Krilla

Tak a je to tady. Poslední pozdimní zápasy v Poutník lize jsou za námi. Nade všemi ční výkony a výsledky TJ Start Lukavec, který se nejlépe zhostil nepřipravenosti favoritů a i díky domácí neporazitelnosti završil první polovinu sezóny na prvním místě. S jedním z "půlmistrů" proběhl i následující rozhovor. Hráčem posledního podzimního kola se totiž stal Luboš Krill.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Luboši. Gratuluju k titulu hráče kola získaném z posledního podzimního kola sezóny 2018/2019. Na rozhovor s tebou jsem v rámci této ankety čekal hodně dlouho, protože nominací jsi měl i díky loňské střelecké produktivitě opravdu hodně, jenže výhrou skončila až tahle, kdy jsi hattrickem přispěl k demolici Žirovnice. Těší tě, že díky zvýšenému zájmu lukaveckých o dění na fotbalunas.cz jsi konečně mohl na tuhle metu dosáhnout?
Ahoj Lukáši, velice mne to potěšilo a jsem za to rád, že mi kluci pomohli a tím to jim i děkuji.
Byla to právě domácí výhra se Žirovnicí, a zároveň i prohra Tatranu v Jiřicích, co v závěru rozhodlo o tom, že dlouhou zimní přestávku strávíte na prvním místě Poutník ligy. O tom se vám loni asi ani nesnilo, že?
No máš pravdu že to v loni nebylo nic moc ale dali jsme se do kupy začali hrát jako tým.
V Lukavci teď bude přes zimu pochopitelně veselo. Postup do I.B třídy je sice ještě daleko, i s ohledem na konkurenci, která čeká na sebemenší zaváhání, jenže zajímavě se situace vyvíjí i na opačném pólu tabulky. Kdo dle tvého zápas od zápasu rostoucí tlak neustojí a nakonec sestoupí?
Já osobně si myslím že půjde dolu Ústrašín.
Jestli něco opravdu hraje ve váš prospěch, pak to jsou zápasy na domácím hřišti. 7 zápasů, 7 výher, to je bilance, o které si může nechat zdát i Bayern Mnichov, či Juventus. Jaké je to tajemství, které z vašeho svatostánku dělá letos nedobytnou pevnost?
Tajemství to žádné není je to o našich fanoušcích co nás ženou do předu,podporují nás fandí nám ale hlavně je to o partě.
V Poutník lize už nastupuješ druhou sezónou, proto by tahle otázka mohla být relativně jednoduchá. Na jakého nejlepšího hráče z řad soupeřů jsi tady zatím narazil? Těch jmen se pochopitelně nabízí celá řada, mě však zajímá jedno jediné.
Bylo jich hodně, ale vybrat jedno jméno je dost těžké,každý tým má svého tahouna.
Ty jsi do Lukavce přestoupil natrvalo teprve před dvěma lety ze středočeských Dolních Kralovic. Už předtím jsi však za sebou měl působení v rámci hostování v dalším středočeském klubu FC Křivsoudov a pochopitelně i v TJ Start, takže jsi do úplně neznámého prostředí nepřicházel. Co bylo hlavním důvodem tohoto přestupu?
Hlavní důvod byl, že tam už hrál můj brácha,kamarádi ze školy a v neposlední řadě i to že bydlím v Pacově.
Uvažuješ o tom, že by jsi ještě alespoň jednou změnil své působiště? Přeci jen, ve 23 letech a s postupným úbytkem mladých hráčů by jsi mohl mít bezpochyb dveře otevřené klidně i do nějaké vyšší soutěže.
Team měnit určitě nechci, Lukavec je pro mne srdeční záležitost.Do vyšší souteže bych šel, ale jak říkám jedině s Lukavcem.
V kolika letech jsi s fotbalem začínal a kdo byl tím, kdo tě na fotbalový trávník přivedl poprvé?
S fotbalem jsem začal dost dlouho až v 11 letech.Na trávník mne přivedl táta podívat se na trénink a tam mne to dostalo.
Jakému klubu fandíš nejvíce a kdo je tvým hlavním vzorem, jenž tě inspiruje třeba i mimo fotbalová hřiště?
Já fandím Slávii Praha,mým vzorem je Jamie Vardy.
Závěrem, sleduješ fotbalunas.cz pravidelně? Jaký obsah je tvým nejoblíbenějším a co dalšího by jsi tady uvítal?
Fotbalunas sleduji, najdu zde vše co hledám,hlavně mne zajímá umístění ostatních.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.