Jednoho dne jsem se přichomejtnul na hřiště v Řevničově a nakonec z toho byl přestup, říká s úsměvem Vojtěch Kapr

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal řevničovský Vojtěch Kapr, který do týmu přišel jako posila z Tuchlovic. Nyní se uvedl hattrickem, za což byl nominován do sestavy kola, kterou díky vaším hlasům ovládl. My vám s novou tváří řevničovské kabiny přinášíme tradiční rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Chrášťany jste de facto čtrnácti góly smázli z povrchu zemského. Vy sám jste vstřelil hattrick a získal ocenění hráče kola. Co to pro Vás znamená?
Samozřejmě jsem rád, že máme 3 body. Upřímně bych nečekal, že budu ohodnocen jako hráč kola, ale těší mě to o to víc, že je za to odměna sudu piva od vaší redakce. Také honorář za rozhovor potěší (smích).
Jak se Vám v tomto zápase hrálo?
Počasí pro fotbal bylo ideální. Hřiště v Řevničově je opravdu super. Diváci si asi počasí moc nepochvalovali, ale já mám pro fotbal nejraději ''anglické'' počasí.
Příští zápas jedete do Oráčova, kde se nikomu nehraje moc dobře. S čím do tohoto utkání půjdete?
No, pár kluků tam asi půjde s rýmou, ale uvidíme, jak se s tím popereme (smích). Myslím, že každý tým chodí do utkání s touhou vyhrát a tenhle zápas nebude výjimkou.
Odkud jste do Řevničova přišel?
Přestoupil jsem z Tuchlovic, kde jsem s fotbalem začal. Do Řevničova jsem se nedávno přestěhoval a opravdu nemám rád dojíždění, takže jsem se jednoho dne přichomejtnul na hřiště v Řevničově a nakonec z toho byl přestup (smích). Sice se to nějakou dobu táhlo, ale nakonec to vyřešilo jednoduché kliknutí na počítači.
Jak jste se sžil s kabinou a novým prostředím?
Hřiště v Řevničově a celý areál je opravdu na vysoké úrovni. Tam bych neviděl sebemenší problém. S kabinou bude sžívání teď veselejší, protože za každý hattrick by měla v kabině přistát flaška (smích).
Kdo a kdy Vás k fotbalu přivedl?
Kdo mě přivedl poprvé na hřiště si opravdu nepamatuji, ale začal jsem v Tuchlovicích, když mi bylo tuším 10 let. Myslím, že si rodiče s neustálým dovážením na fotbal užili svoje.
Jaké jsou Vaše mimofotbalové aktivity?
Trávím většinu volného času s přítelkyní a potom také rekonstrukcí v našem domečku. Poslední dobou sice díky rekonstrukci není moc volného času, ale s přítelkyní rádi chodíme na různé festivaly, do kina nebo si uděláme grilovačku na zahradě a díváme se, jak roste vedle Řevničova dálnice (smích).
Bude Řevničov Vaši konečnou stanicí nebo se budete chtít posunout někam dál?
Momentálně si nedovedu představit hnát se ve fotbale někam dál. Mám rád fotbal na vesnici, takže si to užívám. To se už asi nezmění.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.