Setkal sem se v jednom týmu i s Markem Kuličem, či Martinem Pulpitem, řiká hráč kola Tomáš Virt

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství, jaký je to pro vás pocit vyhrát anketu o nejlepšího hráče kola?
Děkuji, ale nemám moc rád, když se v kolektivních hrách jako je fotbal vyhlašuje cena za nejlepšího hráče. Nejraději bych byl, kdyby ocenění dostal celý náš tým, protože v Přelovicích to byl jeden z nejlepších týmových výkonů, co jsem kdy zažil.
O víkendu jste pomohl svému týmu dvěma góly k výhře na hřišti Přelovic jak zápas vypadal z vašeho pohledu ?
No, jak to u nás bývá zvykem, snažíme se být aktivní od samého začátku. Ovšem často dostaneme gól z první šance, kterou soupeř má. Proti Přelovícím jsme naštěstí ještě do poločasové hvizdu stačili výsledek otočit. Mé dva góly přišly ideálně hned po začátku druhé půlky a ty nám už dali tříbrankový náskok, tím pádem klid do kopaček.
Kde jste začínál s fotbalem ? Jaká mužstva vás v kariéře potkala? Které působiště bylo zatím vaším nejoblibenějším ?
S fotbalem jsem začínal v Pardubicích. Ještě si pamatuju, že jsme jako žáčci trénovali na Dolíčku. Poté jsem ale přešel k jiným sportům a po několika letech se zase k fotbalu vrátil. Prošel jsem dokonce zahraničním klubem a to přesněji Hamburgem, kde jsem dříve bydlel. Poté také Živanice, kde jsem se setkal se zajímavými hráči, jako je Marek Kulič, a také trenéry jako Martin Pulpit. Nejoblíbenější působiště vybrat nedokážu.
Jaké jsou vaše cíle pro tuto sezónu nebo příští sezóny v dresu Bohdanče?
První půlku této sezóny jsme bohužel až příliš ztráceli body, takže se nám první místo poměrně vzdálilo. Ovšem když budeme pokračovat tímto tempem, tak nic není ztraceno. Kdyby to ale letos nevyšlo, tak náš klub chce rozhodně postoupit příští rok. Příští rok dokonce náš tým bude slavit 100. výročí, takže postup by byl dobrou oslavou.
Jaký je Váš oblíbený evropský fotbalový tým?
Za mě jednoznačně Juventus Turín. Souvisí to i s mým vzorem Pavlem Nedvědem.
Co děláte ve volném čase kromě fotbalu ?
Mám celkově v oblibě sport, takže si rád zahraju v podstatě jakýkoliv sport. Jeden z mých oblíbenějších je florbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.