ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Oslavy vítězství byly velmi euforické a já si je užil

Na naše otázky odpovědel bruntálský Martin Cabal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, co říkáte na svou výhru?
Musím se přiznat, že anketu jsem sledoval. Je to taková třešnička na dortu a sladké vítězství, jelikož jsem si prošel horším obdobím. Měl jsem velmi dobrou přípravu, kdy jsem v 8 zápasech vstřelil 19 gólů. Bohužel hned v prvním mistrovském utkání jarní části mi po 16 minutách praskl meniskus, a musel jsem na operaci. Touhle cestou bych chtěl poděkovat především svému kamarádovi Honzovi Krajčovičovi, který mi zařídil prakticky ligovou doktorskou péči, bez které bych se tak rychle nemohl vrátit. Velké díky patří i doktorům, u kterých jsem měl rehabilitace a to paní Česková a pan Mikeska. V neposlední řadě děkuji všem kamarádům, ať už z fotbalového i nefotbalového prostředí. A speciální poděkováni patři Haničce Sedláčkove.
Jak se Vám líbí myšlenka propagovat nižší soutěže na našem portálu?
Myslím si, že to je velký přínos pro nás všechny amatéry, ze je takovej portál, kde si můžeme o sobě něco zjistit, a hlasovat v různých sestavách kola, i když nehrajeme ty nejvyšši soutěže. Velky palec nahoru pro vas :)
Od příštího ročníku chytá náš portál i tip ligu pro fanoušky. Zapojíte se taky? A Co na tento nápad říkáte?
Tipování výsledku ať už na Euru nebo v našich soutěžích mě baví, takže se určitě budu účastnit.
V minulém kole jste porazili s přehledem Krásné Loučky. Jaký to byl zápas z Vašeho pohledu?
Moc dobře jsme věděli jaký soupeř nás čeká. Známe se myslím velmi dobře už z 1. B třídy. Věděli jsme, že se jim na jaře nedaří a my jsme naopak chtěli ukázat, že na domácím hřišti jsme hodně silný tým. Musím pochválit všechny kluky za to, jak k zápasu přistoupili. Máme velmi kvalitní obranu, na kterou se občas trošičku zapomíná. Třeba Míša Raab podává na jaře skvělé výkony. Do zápasu jsme šli 100% koncentrováni, a myslím si, že to bylo znát. Měli jsme celý zápas více ze hry, a i když jsme ze začátku nedali gólové šance a dokonce i penaltu, tak nakonec výsledek vypovídá o tom, co se na hřišti dělo.
Vy sám jste vsítil jako střídající hráč dvě branky. Popište nám je našim čtenářům
Jak už jsem říkal bylo to pro mě specifické utkání, protože jsem se vracel po zranění. Byl jsem už minulé kolo na lavičce v Jakubčovicích, ale tam jsem ještě do hry nezasáhl . Proti Loučkám už to vyšlo a hned z toho byly dva góly. První gól jsem vstřelil asi z 20 metrů přes zeď z přímého kopu. Druhy jsem po chybě stopera postupoval sám na brankáře a na dlouhou nohu jsem ho dokázal prostřelit. Oslavy moje i fanoušků, kteří opět hojně podporovali náš tým, byly velmi euforické a moc jsem si je užil
Kolik branek jste vsítil nejvíce v jednom zápasu?
Nejvíce gólů jsem vstřelil v přátelském utkání proti Karlovicím, kdy jsem nastoupil asi v 65. minutě a vsítil jsem 5 branek . Jinak v mistrácích jsem už jsem dokázal pár hattricku zaznamenat. :)
Jak se chystáte na „zápas roku“ v Darkovičkách. Co od něj očekáváte?
Bohužel jsem pracovně v Praze, a proto třeba moje tréninkova příprava není úplně ideální. Ale není to úplně o mně, jelikož já stejně nevydržím víc jak 20 minut. Ten výpadek jde znát. Ale věřím, že kluci se připravují velmi svědomitě, protože moc dobře víme o co hrajeme, a dokud žije naděje, že můžeme skončit první, tak se o ni porveme. Každopádně si uvědomuji, jak těžký zápas nás v Darkovičkách čeká. Proto nejdříve musíme zvládnout tohle, a až potom zjišťovat, jestli třeba Bílovec nezaváhal.
Proti kterému soupeři se vám letos hrálo nejlíp a proti kterému nejhůř?
Zahrál jsem si na jaře jen ve dvou zápasech. Ale co jsem mohl vidět, tak Bílovec prokázal svou kvalitu, a nejhorší asi Kylešovice nebo Bohuslavice.
Jaký je Váš fotbalový vzor?
Nejlepší hráč světa, takže CR7 a Real Madrid.
Čemu se věnujete ve svém volném čase?
Jsem sportovně hodně založený. Pokud nehraji fotbal, tak v létě nejčastěji tenis a v zimě hokej. :))
Jak tipujete páteční zápas naši repre s Chorvaty?
Přiznám se, že našim na Euru moc nevěřím, a bojím se, že i s Chorvaty prohrají. :-/
Dík za rozhovor.
Taky děkuji , a třeba se v budoucnu ještě někdy uslyšíme. :))

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.