ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Divize A, 2024-2025

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal stoper Michal Pužík z FK Komárov, který v prvním kole vstřelil dva góly. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

Michal Pužík (29) na jaře opanoval tuto anketu dvakrát, naposledy po předposledním kole, takže navazuje na to, jak loňskou sezónu skončil. Tohoto hráče na hřišti v dresu FK Komárov určitě nepřehlédnete. Není to jen kvůli tomu, že na levé ruce nosí kapitánskou pásku, určitě to bude i při pohledu na druhou ruku, kterou má celou potetovanou. Michal Pužík žije v Komárově od narození, takže hraje doslova doma a je zde nadmíru spokojený. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hned v prvním kole jsi vstřelil dva góly a hlavně díky tomu ses stal hráčem kola, kolik tě to bude stát do klubové kasy a kdo ji má na starost?
Hráčem kola nejsem poprvé, takže takové pokuty už platit nemusím, navíc ta částka vůbec nebude souhlasit, protože kasu držím stejně já (smích).
V prvním zápase sezóny jste doma remizovali a Aritmou 2:2, jaká to byl zápas z tvého pohledu?
Prvních 60 minut jsme si zasloužili dát více gólu. Byli jsme jasně lepší ve hře, ale bohužel hrajeme box to box. Když to takhle bude pokračovat, tak se budeme muset zlepšit, aby jsme brali 3 body, ale vše s pokorou.
Kopeš penaltu vždy na stejnou stranu, nebo se rozhoduješ dle dané situace a brankáře?
Penalty asi říkat nebudu, vždy mám víc možností a rozhodnu se na hřišti.
Druhý gól byl v nastavení prvního poločasu a trefil jsi se z velké dálky z přímého kopu, co nám povíš k této brance? Chtěl jsi to kopnout takto, aby to před brankářem skočilo?
Trestňáky mám moc rád, ale tohle nebyla úplně pozice co mám rád. Navíc jsem to trefil blbě, naštěstí to před brankářem skočilo a ve finále to byla jeho chyba si myslím (smích). Takové góly naštěstí také padají a jsem za něj rád.
Jsi kapitánem týmu a voják z povoláním musíš toho v kabině často využít a zvýšit hlas?
Kapitán i voják už jsem dlouho. Ti, co jsou tu delší dobu, tak jsou na to připravený a ti, co jsou nový, si zvyknou (smích).
Jak jsi si užil léto a odpočinul sis od fotbalu?
Léto super, ale už je to horko dlouhé a úmorné. Mám dceru a ženu a co nejvíce času, když čas dovolí, trávíme spolu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.