Jan Skála: Myslím si, že v příštím ročníku budeme za černého koně soutěže

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník TJ Svatobor Hrádek, Jan Skála. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Honzo, předně gratuluji k vítězství! Závěrečné kolo se ti vydařilo a do sítě Bolešin jsi se trefil hned třikrát. Jak bys zhodnotil váš poslední výkon v sezoně?
V první řadě bych podotkl, že to byl povedený týmový výkon. Moje předvedená hra je pouze třešničkou na dortu.
Zápas byl o to speciální, že v něm úplně naposled nastoupil za Hrádek brankář Venca "Kapr" Ryba, který si mimo jiné připsal přes 500 startů za tým. Myslíš, že na takové číslo taky jednou dosáhneš?
Bohužel na takové číslo nikdy nedosáhnu kvůli své životosprávě.
Mužstvu se vůbec nepovedl podzim, na jaře jste si ovšem dokráčeli pro konečné čtvrté místo, což je velký skok a současně úspěch. Co bylo hlavní příčinou výsledkově diametrálně odlišných fází sezony?
V podzimní části jsem naneštěstí nebyl součástí týmu, takže by to určitě vypadalo jinak. Přesto jsme spokojeni se 4. místem kromě našeho kapitána Tomáše Linharta. (směje se)
Ty sám jsi přispěl sedmnácti góly. Jsi z hlediska individuálních statistik spokojený?
Spokojenost není zrovna pojem, který by to vystihoval, ale zároveň se necítím zahanbený.
Právě probíhá ME v Německu. Kdo si myslíš, že má největší šanci na celkové vítězství?
Můj tip je Německo.
Po utkání s Bolešinami pochopitelně následovala dokopná. Zajímá mě její průběh. Přehnal to někdo s alkoholem, nebo spíše patříte ke klidnějším kolektivům?
Poprvé po 12 letech v mužích jsem na dokopné nepil, takže nemůžu soudit, jestli to někdo přehnal nebo ne. Určitě bych však řekl, že se to vydařilo.
Další ročník startuje za necelé dva měsíce. K favoritům na postup bude pravděpodobně patřit Švihov. Myslíš si, že i Hrádek má potenciální šanci dostat se do 1.A třídy?
Švihov se nás už teď bojí. (směje se) Myslím si, že budeme za černého koně!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.