Na co vsadit ve tři ráno v kasinu? Černá nebo all-in 0, ale je to zrádné, usmívá se Jílek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Petr Jílek, střední záložník Rapidu Plzeň. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Týden po tom, co jsi hrál za rapidské béčko, jsi proti Nepomuku nastoupil po zranění opět za A tým. Podle trenéra Jiskry jsi zahrál excelentně. Jak jsi se cítil na hřišti ty?
Zaprvé bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali, díky. Ze začátku jsem ještě nevěděl jestli půjdu rovnou do základu za A nebo se půjdu rozehrát ještě za B, ale trenér Jiskra dal do mě důvěru a jsem rád, že jsem mu to vrátil excelentním výkonem jak řiká. Cítil jsem se skvěle, kotník už drží a byl jsem rád, že můžu pomoci klukům na hřišti a připsat 3 body a nasednou zas na vítěznou sérii.
V době tvého zranění jsi pravidelně posiloval. O kolik decimetrů se zvětšil obvod tvého bicepsu?
O kolik nevím, ale nějaká trička jsem musel vyhodit, protože jsem se do nich už nevešel (směje se). Jsem trošku blázen a musím pořád něco dělat a když jsem nemohl hrát fotbal tak jsem aspoň začal pořádně zvedat a jsem rád, že to narostlo, ale pořád je to málo.
Dozvěděl jsem se, že na Viktorce koučuješ mladé fotbalisty. Jakou kategorii trénuješ a vidíš mezi svými svěřenci nějakého budoucího reprezentanta?
Ano trénují kategorii U8 a jestli tam vidím reprezentanta? Těžko říct, kluci jsou extrémně šikovní a určitě bych jim to přál, ale je to hlavně na nich jak budou makat a hlavně důležité pevné zdraví a štěstíčko.
Prý rád hraješ společenské hry. Prozradíš mi, jaké tě baví nejvíce a v čem jsi dobrý?
Společenské hry jsou moje a jsem dobrý úplně ve všem. Hru oblíbenou nemám, ale určitě rád hraju proti dvojici Jéža a Čerňa, protože to vím, že určitě neprohraju.
Preferuješ ve tři ráno žetony na červenou nebo černou?
Za mě určitě černá nebo all-in 0, ale je to dost zrádné.
Za pár měsíců by se měla kasina v Plzni zavřít. Neplánuješ se kvůli tomu přestěhovat někam, kde uzavřena nebudou?
Upřímně mi při čtení téhle otázky ukápla slza, protože jsem o téhle zprávě nevěděl, ale myslím, že to nějak zvládnu, ale bude to boj.
Asi to ale moc nesype, když nemáš na kopačky a jezdíš si je zašívat k trenérovi konkurenčního týmu v soutěži, že?
Trenér z Mýta odvádí skvělou práci a udržuje kopačky při životě dost lidem od nás z týmu, kterým to zrovna v tomto období nesype, jak si vy myslíte.
A platil jsi u trenéra Mýta, nebo jste se domluvili na nějaké jiné odměně související s posledním soutěžním zápasem?
Samozřejmě jsem platil. Nějaká slova na poslední soutěžní zápas tam padla, nejdřív to byly 3 body pak remíza, ale všechno to bylo formou vtipu a na zápas s Mýtem se těšíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.