Těším se, až si se Stráží vyzkoušíme na co reálně máme, říká hráč sezóny Jakub Jančura

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v SESTAVĚ ROKU a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji Vám k vítězství, co říkáte na toto krásné ocenění?
Děkuji, mám z něho radost, stejně tak jako náš pokladník (smích).
Čekal jste, že anketu ovládnete v takové konkurenci?
Myslím si, že každý kdo se dostal do sestavy sezóny, má mezi sebou srovnatelné kvality. Já osobně beru jako úspěch, že jsem se do sestavy dostal a vítězství je jen třešnička na dortu. A přiznám se, že vítězství jsem trochu čekal, vzhledem k tomu, že je to "fanouškovská anketa" a náš trenér dokáže zmobilizovat masy lidí (smích).
Jaký byl konec sezóny z vašeho pohledu?
Vzhledem ke slátané sestavě, která vedla k několika zbytečným remízám a výbuchu v Lásenici se nám trochu zkomplikovaly postupové myšlenky. Naštěstí v zimní pauze přišlo několik šikovných kluků a nakonec jsme to ukopali. V závěru byl klíčový zápas se Starou Hlínou, který byl asi nejnáročnější za dobu kterou hraju.
Jak nyní trávíte letní dovolenou?
Byl jsem s rodinou v Řecku a na pár hudebních festivalech. Trávím ji povětšinou se svojí rodinou a taky se snažím trochu individuálně připravovat na další sezónu.
Už jste se začal připravovat na podzimní část?
Jak jsem psal, tak jsem v červenci začal individuální přípravu (která byla bohužel přerušena dovolenou s All inclusive a nabráním pár kilo (smích). V srpnu už plánuji pravidelné tréninky + nějakou tu posilovnu.
Co nového ve Stráži? Příchody, odchody?
Odešel Míra Šálený, což mě mrzí, protože rozhodně zvyšoval kvalitu týmu. Přišel mlaďoch David Škarda a navrátilec Honza Jedlička do branky. Uvidíme jestli ještě nastanou nějaké přesuny.
Jak se vy osobně těšíte na vyšší soutěž?
Určitě se těším. Celou dobu co hraju fotbal jezdím na stejná místa takže změnu míst a manšaftů vítám. Taky se těším, až si se Stráží vyzkoušíme na co reálně máme a jestli by do budoucna byla 1. B pro nás.
Co zatím říkáte na působení českých týmů v pohárové Evropě?
Bohemka za mě sympatický výkon proti těžšímu soupeři. Navíc hráli na Letné, takže neměli výhodu domácího prostředí. Plzeň jsem viděl včera když hráli odvetu s Dritou a to byla trága. Popravdě jsem poslední půl hodinu neviděl protože se na to nedalo koukat. Těším se na předkola Sparty v Lize mistrů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.