Tomáš Urbanec (FC Titanic Srch): "Titaniku se poslední dobou hodně podobáme!"

ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Pardubický  | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Tomáš Urbanec (Titanic Srch) se stal nejlepším hráčem 21.kola pardubického Okresního přeboru.

Co mají společného parník Titanik se Srchem? Která hospůdka je v Srchu nejútulnější? A o co už několik let Tomáše marně prosí dáma jeho srdce? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v Rozhovoru s hráčem 21.kola Okresního přeboru Pardubic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaká byla Vaše fotbalová kariéra a na které období nejraději vzpomínáte?
Moje zatím 36 letá fotbalová kariéra byla krásná a plná skvělých zážitků. Poznal jsem mnoho lidí a kamarádů z různých klubů. Jako žáček jsem se učil fotbalovým dovednostem v týmu SK Pardubičky a FK Pardubice , v dorostu jsem prošel AFK SKP Pardubice a ligovým dorostem SK Lázně Bohdaneč. V dospělosti jsem byl v divizním klubu FC LOKO Pardubice, FC Olympia HK a potom FC Titanic Srch, odkud jsem po osmi letech odešel poznávat další kluby jako SK Pardubičky ,SK Zámrsk a krásné pětileté hostování v TJ Slavoj Choltice. Mezitím jsem 8 let hrál nejvyšší futsalovou soutěž za TORF Pardubice. Vzpomínám na všechny období rád, každé mělo své a jsem za vše rád.
Většina týmů OP má ve svém názvu typicky SK nebo Sokol. Jedinými výjimkami je Titanic Srch a Torpedo Pardubice - tedy názvy, které čtenářům mohou evokovat lodě, moře... Co zajímavého se skrývá za názvem Vašeho klubu?
Správný název našeho klubuje TJ FC Titanic Srch, takže se až tolik nelišíme, ale Titanicu se poslední dobou hodně podobáme. Ze začátku jsme se hnali až do krajského přeboru a poslední roky pomalu klesáme níž a níž až do Okresního přeboru. Titanic je nápad trenéra Martina Svědíka, který kdysi v Srchu s trenérským řemeslem začínal.
Proč hrajete právě v Srchu? Je něco specifického na zdejším fotbalovém prostředí?
Mám to tady prostě rád. Na pár let jsem se odloučil, ale tady to má své kouzlo. Mám v Srchu vyženěnou polovinu rodiny, občas i někdo přijde fandit. Ani tak specifická, spíše milá je podpora obce, díky ní máme krásné hřiště a zázemí. Také je tu krásná a útulná Hospůdka na Hřišti, kterou provozuje jeden z našich vynikajících fotbalistů Petr Fišar.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Snažím se na hřišti vždy vyjít s každým, ale nejvíc po těch letech je mít po boku na hřišti Vlastu Mičjana. Hrajeme spolu až na nějaké přestávky přes 20 let, je to vynikající brankář, člověk a když zrovna nechytá je kvalitním spoluhráčem v poli, který dře vždy na 100%.
Kdo Vám ve fotbale nejvíce fandí?
Od malinka máma s tátou, sestra, která hrála fotbal a dokonce i byla fotbalovou rozhodčí. Byli jsme fotbalová rodina. Největší podporu mám teď od mých úžasných dvou dcer a občas manželky, která mě už několik let marně prosí, abych si přestal ničit tělo a šel do fotbalového důchodu.
Měl jste jako malý (mladý) fotbalista nějaký sen?
Asi jako každý mladý fotbalista být nejlepší, dostat se co nejvýše a vydělávat fotbalem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.