Radek Mareš

Článek

Liga starých gard – 22. kolo | Smíchov vyhrál na Rapidu a je vícemistrem

13.11.2022 09:55 0

Závěrečným, 22. kolem skončil 40. ročník Ligy starých gard. Vítězem se stal již podeváté Rapid Plzeň, před Smíchovem a loňským mistrem z Černic. Nový mistr Rapid soutěž nedohrál bez ztráty bodu, protože prohrál doma se Smíchovem. Přesto náskok 8 bodů je přesvědčivý! Rapid se počtem titulů dorovnal SK Plzeň.

Článek

Liga starých gard – 19. kolo: Rapid získal 9. titul!

04.10.2022 13:11 0
Již 19. kolem pokračoval 40. ročník Ligy starých gard. Vedoucí Rapid jasně vyhrál na Vodních stavbách a 3 kola před koncem si zajistil již 9. titul. Druhý Smíchov ve výborném zápase získal 3 body ve Vejprnicích. Třetí Černice vyhrály nad Unionem. Košutka těsně zvítězil na Sencu a v tabulce se posunula na 4. místo. Vysoké vítězství nad Petřínem zaznamenal Slovan a v tabulce vyhoupl na 6. místo. V dohrávce 13. kola remizovala Letná na Unionu. Střelecky se dařilo Bulantovi, který skóroval 5 krát, Hauer, Peroutka, Lukes a Stoilov vsítili hattrick. K zajímavým zápasům dalšího kola patří duel Rapidu s Vejprnicemi.
Článek

Liga starých gard – 16. kolo – Rapid těsně porazil Černice

16.09.2022 13:18 0
16. kolem pokračovalapodzimní část 40. ročníku Ligy starých gard. Vedoucí Rapid díky prvnímu poločasu těsně přehrál Černice a upevnil si tak vedení v čele Ligy. Nyní má náskok již 9 bodů.
Článek

Liga starých gard v Plzni pokračovala 15. kolem

02.09.2022 14:29 0
Dalším, v pořadí již15. kolem pokračovala podzimní část 40. ročníku Ligy starých gard. Vedoucí Rapid díky prvnímu poločasu vyhrál vysoko na Unionu. V souboji loňského mistra s vícemistrem otočily Černice ve druhém poločase skóre a těsně zvítězily 2:1 nad Smíchovem. Slovan si poradil s Letnou. K překvapením došlo v dalších duelech – Košutka vysoko vyhrála na Petříně a Senco uhrálo plichtu s Vejprnicemi. Košutka se tak posunula na 4. místo v tabulce. Střelecky se dařilo Bulantovi a Pytlíkovi, kteří zaznamenali hattrick. Marek Lukes ze Smíchova vstřelil svou 235. branku a v historické tabulce kanonýrů se posunul na 3. místo před Jindřicha Dorňáka. K zajímavým zápasům dalšího kola bude patřit souboj týmů z čela tabulky – Rapid hostí Černice.
Článek

Liga starých gard v Plzni

26.08.2022 09:29 0
14. kolem pokračovala podzimní část 40. ročníku Ligy starých gard. Překvapením skončil duel na Vodních stavbách, kde vyhrálo Senco. Smíchov vysoko porazil Union. Černice díky zlepšené efektivitě v zakončení ve 2. půli vysoko vyhrály na Letné. Vejprnice vyhrály přestřelku se Slovanem a probojovaly se na 4. příčku neúplné tabulky. Pro nedostatečný počet hráčů Petřína se nehrál zápas na Lopatárně a utkání bylo kontumováno. Petřín již tak má druhou kontumaci v ročníku. Střelecky se dařilo Paulovi, který se trefil pětkrát a Jandošovi, který vsítil 4 branky. K zajímavým zápasům dalšího kola bude patřit souboj o 2. místo – Černice hostí Smíchov.