Lukáš Ilberg

Reportáž

FOTO: Hředelské béčko padlo v derby, schytalo bůra v Janově


Poddžbánské derby pořádal Janov, který na svém plácku přivítal hředelskou rezervu. Ta šla na začátku zápasu do vedení, ale domácí celek třemi góly ještě v prvním poločase otočil utkání na svou stranu. Ve druhé půli Sokol kontroloval zápas, navýšil vedení a po závěrečném hvizdu se mohl radovat z vítězství.


Reportáž

FOTO: Bouchaná v Janově neměla vítěze, fotbal plakal


Jesenice je na jaře ve velmi dobrém rozpoložení, herně se jí daří. Naopak Janov jakoby se hledal. V rámci 20. kola oba celky změřily své síly na janovském place, které fotbalu bohužel moc nenahrává. Bylo jen otázkou, jak se k tomu oba týmy postaví a jak si s nelehkým terénem poradí.


Reportáž

FOTO: Překvapení kola! Hředelské béčko porazilo Tatran


Tak tohle čekal málokdo! Při pohledu na tabulku byl Tatran jasným favoritem, ale bylo jasné, že to rakovnickému celku nedá hředelské béčko zadarmo. A to se také potvrdilo! Domácí rezerva šlapala od začátku až do konce a byla za to po zásluze odměněna cenným vítězstvím!


Reportáž

FOTO: Béčko Zavidova padlo v bitvě na janovském poli


K dalšímu zápasu odjela zavidovská rezerva na hřiště Janova. Zápas se hrál na hrbolatém terénu, který měl do fotbalového hřiště hodně daleko. Hosté se ujali rychlého vedení, ale domácí našli odpověď a první poločas neměl vítěze. Ve druhé půli zlomil zápas na svou stranu domácí Sokol, který přidal dvě branky a body zůstaly doma.


Reportáž

FOTO: Zuska hattrickem sestřelil Kněževes


Na závěr podzimní části byl na programu sobotního dne také zajímavý zápas mezi Kněževsí a Janovem. Oba týmy se chtěly s první částí sezony rozloučit vítězně a udělat si pořádnou žízeň na dokopnou. O něco lépe se to podařilo hostujícímu Sokolu, který dotáhl k vítězství hattrickem skvělý Václav Zuska.


Reportáž

FOTO: Janov urval šťastné vítězství v Senomatech


Zajímavý zápas byl na programu předposledního podzimního kola. Do Senomat zavítal Janov a dalo se očekávat velmi vyrovnané utkání. To se také potvrdilo. Hosté byli aktivnější v prvním, domácí zase ve druhém poločase. Branky padaly pouze na začátku a nebýt neproměněné penalty na straně Beranů, body se mohly dělit.


Reportáž

FOTO: Kněževes ztratila další body se hředelským béčkem


Kněževes se po dvou porážkách v řadě dočkala domácí výhry s Jesenicí, ale další tři body nepřidala. Proti nedavno ještě suverénnímu celku stálo hředelské béčko, které odehrálo dobrý zápas a bere cennou remizu.


Reportáž

FOTO: Janovské pískoviště Městečku nevonělo


Janovské hřiště znovu nehrálo fotbalu do karet. Více než tráva byl vidět písek a míč více létal vzduchem než aby se kutálel při zemi. Po vyrovnaném poločase nastala druhá půle, ve které se rozhodovalo. Kdo vsítí jako první branku, získá obrovskou výhodu, to jistě oba týmy věděly. Šťastnější byl v tomto ohledu Janov, který přidal ještě pojistku a bral cenné vítězství.


Reportáž

FOTO: Janov urval ve druhé půli derby na svou stranu


Necelá stovka diváků si našla cestu na derby mezi hředelskou rezervou a Janovem. První poločas nabídl pěknou fotbalovou podívanou s nerozhodným koncem. Vše podstatné se událo ve druhém dějství, kdy zejména dva přímáky Lukáše Roubíka srazili domácí tým, který už neměl sílu vzdorovat.


Reportáž

FOTO: Rychlý gól Konvalinky body nepřinesl, Mšecké Žehrovice loupily v Janově


Na janovském plácku přivítal domácí celek hráče ze Mšeckých Žehrovic. Sokol na nic nečekal a hned na začátku šel do rychlého vedení. Fotbal moc pohledný nebyl, hosté otočili nepříznivý stav a dotáhli utkání na velmi nekvalitním terénu do vítězného konce.


Reportáž

FOTO: Přestřelka v Jesenici neměla vítěze


Janov se ze svého malého hřiště přemístil do Jesenice, kde jsou rozměry hrací plochy přeci jen o něco jiné. Pro domácí celek mohlo jít o výhodu, na druhou stranu chytat rychlé janovské motorky není nic příjemného. Jesenice získala dvougólové vedení, které ale neudržela. Do posledních minut bylo o co hrát, ale vítězné branky nakonec nikdo nedosáhl.


Reportáž

FOTO: Z janovského hřiště fotbal plakal, nepadl ani gól


Jak zajímavý a pěkný duel to mohl být. Roztoky zajížděly do Janova a došlo tak k souboji dvou velmi kvalitních mužstev. V horší kondici než v jaké je teď zřejmě janovský plácek nikdy nebyl. Fotbalu to vůbec nepomohlo a zápas plný nakopávaných míčů nenabídl ani jeden gól.


Reportáž

FOTO: Senomaty vyhořely, hředelské béčko poprvé vyhrálo


První body mohla získat hředelská rezerva v domácím utkání se Senomaty. Berani byli papírovým favoritem, ale to museli potvrdit na hřišti, což se nestalo. Zejména první zpackaný poločas zkomplikoval hostujícímu celku cestu za bodovým ziskem. Naopak domácí hráli jako vyměnění a po zásluze byli odměněni prvním vítězstvím.


Reportáž

FOTO: Pavlíkov kousal, Janov svého soka zdolal až v závěru


Pohled na stav janovského hřiště vyvolávl velmi zvláštní pocit. Domácí Sokol na svém plácku hostil soupeře z Pavlíkova. Hosté chtěli přidat první body do tabulky, na úvod soutěže se představili podruhé za sebou venku. Snaha byla, ale ta nestačí. Fotbal se hraje na góly a těch dali více domácí.


Reportáž

FOTO: Čtyřgólový Bradáč řádil na Šamotce


Ještě než začal tropický víkend, tak měl za sebou okresní přebor první zápas. Netradičně páteční výkop se konal na Šamotce, kde přivítal Tatran soupeře z Janova. Domácí celek nevstoupil do soutěže vůbec dobře a nechal hrát soupeře, který se odvděčil pěti góly.


Reportáž

FOTO: Senomaty se na janovském plácku trápily, úroveň zápasu snižoval výkon sudího Polívky


Vzájemné střetnutí dvou kvalitních týmů rakovnického okresu bylo k vidění v Janově, kam zavítaly Senomaty. Berani mohli oplatit Sokolu vysokou porážku z podzimu, ale na specifickém hřiště domácího celku je nečekalo vůbec nic jednoduchého. A to se také potvrdilo, navíc úroveň zápasu snižovaly nepřesné výroky na obě strany ze strany sudího Polívky...


Reportáž

FOTO: Janov potvrdil proti Olešné sílu v domácím azylu


Bez kapitána Jana Melče a středopolaře Lukáše Roubíka sehráli Janovští domácí zápas proti Olešné. Pásovka chtěla s těžkým soupeřem bodovat, ale bylo jasné, že to nebude nic jednoduchého. To se také potvrdilo, domácí šli do vedení, které ve druhém poločase ještě navýšili a jelikož se hosté neprosadili ani jednou, zůstaly všechny boda doma.


Reportáž

FOTO: Marek Bradáč byl při chuti, Janov deklasoval Městečko pěti góly


Nelehký úkol čekal na zkušené Městečko, které zajíždělo na specifické hřiště Janova. Ohnivec se musel obejít bez Jiřího Urbana, což se ukázalo jako velmi citelná ztráta. Domácí byli v plné síle a svého soupeře přehráli svým jednoduchým stylem hry, který přinesl ovoce v podobě tří bodů.


Reportáž

FOTO: Pavlíkov porazily v Janově vlastní chyby


Souboj tradičních soupeřů, kteří se potkávali minulou sezónu ve III. třídě, příliš fotbalové krásy nenabídl. A to především kvůli janovskému hřišti, které nedovolovalo hrát přízemní kombinační fotbal, o který se hosté místy snažili. Právě Pavlíkov byl týmem, který se nevyvaroval hrubých individuálních chyb a to ho stálo proti domácímu Sokolu vítězství.


Reportáž

FOTO: Konvalinka si dělal ze senomatské obrany dobrý den


Velmi zajímavé utkání se dalo čekat od vzájemného střetnutí Senomat s Janovem. Oba dva celky jsou ofenzivně laděné a mají dobrou sezónu. První poločas ovládli hosté, kteří si vytvořili luxusní třígólový náskok. Domácí ale zvládli během čtvrt hodiny ve druhé půli srovnat, po vlastní chybě ale pustili Sokol znovu do vedení a nováček soutěže už se o vítězství znovu připravit nenechal.